Sverige - USA

Idag var jag i skolan och gjorde absolut ingenting, helt onödigt faktiskt, lyssnade typ på musik och snapade hela skoldagen. Vi slutade tidigt och jag gick hem för att sova en stund, är verkligen så trött för tillfället och kan typ somna vilken tid på dygnet som helst. Blev efter en stund väckt för att käka lite mat innan vi stack in till Göteborg. Vi kollade på lite kläder men hittade inget speciellt. Börjar få lite lätt panik över vad jag ska ha på mig på skolavslutningen och ett bröllop som jag ska på??? Känner att jag inte hittar någonting som jag känner mig bekväm i.

Tog därefter en sväng förbi Joe & Juice där jag drack en juice innan vi åkte till Ullevi för att kolla på landskamp, Sverige - USA, damlandslaget tillsammans med laget. Det var en mycket jämn match som slutade 0-1 till USA, Sverige ägde bollen betydligt mycket mer än USA men dem lyckades dessvärre göra mål på en jätte fin kontring. Blev inga fler mål och matchen blev på så sätt lite långtråkigt men ändå kul att hitta på grejer med laget.

Imorgon börjar förresten elevensval, då får man göra typ vad man vill, ganska skönt. Vi ska förhoppningsvis göra en fortsättning på en film som vi gjorde förra elevensval också så det blir skoj.

puss, Elin

Gillar

Kommentarer