slut på all stress

hej finisar, ligger nu i min säng och lyssnar på lite lugn musik innan jag ska sova. Det är inte långt kvar i skolan nu innan ett efterlängtat sommarlov och stressen och pressen är äntligen över. Vi har endast två riktiga skoldagar kvar då vi både har lite utflykter att åka iväg på men även många lediga dagar nu det sista. Vi har någonting som kallas för elevensval då eleverna får välja någonting skoj att göra hela sista veckan innan sommarlov. Jag och några kompisar ska då göra en film, troligtvis en fortsättning på filmen som vi gjorde förra elevensval.

Igår hade vi vårat sista prov för 8:an och nu har vi inga fler läxor, weeey. så sjukt skönt och nu taggar vi världens bästa sommar med sjukt fina vänner,kommer bli så grymt bra. Ska bli så himla skönt med ledighet efter alla jobbiga prov och inlämningar framförallt, tycker 8:an vart den jobbigaste årskursen hittills faktiskt, så långtråkigt men också så mycket att göra.

Imorse var ju hos en osteopat då han skulle knäcka hela min rygg då den typ slutat fungera efter cupen och för mycket träningar. Kunde inte sitta på stolen utan att det gjorde ont. Jag blev yr efter att han knäckte i ryggen men det är ganska så vanligt att man blir det så tänkte inte mer på det. Jag fick inte träna idag då jag skulle vila men får spela matchen mot Lindome imorgon ifall jag känner att ryggen är okej men för tillfället tror jag att jag borde stå över matchen så att jag har möjlighet att bli frisk. Till middag blev det kebab pizza, var såå sugen på det idag. Var även ute på en kvällsrunda med moppen med några kompisar, det var skoj.

Gillar

Kommentarer