sjuk & myskväll

hej på er hjärtan

Inte skrivit här på ett tag då det förra inlägget om podcasts skrevs för ett tag sedan. Har haft noll idéer om vad jag ska skriva om det senaste, men hoppas att när skolan drar igång så kommer det bli en bättre regelbunden uppdatering. Nu på sommarlovet har jag inte prioriterat bloggen fullt ut som man också märker.

Hur som helst så har jag gått & blivit sjuk :( fick feber i förrgår kväll & kände mig bättre morgonen efter när jag vaknade men sedan igår kväll så kom febern tillbaka igen, inte jättekul. Idag mår jag bättre och känner inte av någon feber faktiskt, hoppas att jag är på bättringsvägen, känns så iallafall.

Elin, Filippa, Vilma & Frida kom förbi mig en sväng idag & vi grillade hamburgare & kollade på tv typ, bara tog det lugnt, jättemysigt verkligen. De drog sedan runt elva allihopa & sedan dess har jag inte gjort så mycket. Planen var att plugga lite moppe men om jag ska vara helt ärlig har jag inte ens öppnat boken idag, hihi, så skjuter upp pluggandet tills imon. Tänker att jag snart ska försöka sova & få mig några timmars sömn iallafall.

Puss, ElsaGillar