podcasts

Hej på er alla underbara!! Förlåt för att uppdateringen från min sida inte varit den bästa den senaste veckan, men det är lite lätt att man faktiskt glömmer av bloggen ibland, eller ja, ganska ofta. Känner att vi bara kommer med ursäkter att vi inte uppdaterar hela tiden men det är nog läge att faktiskt ta tag i det nu, på riktigt. 

Podcasts iallafall, det finns 2 som jag lyssnar på regelbundet, eller ah så ofta jag har tid för det kanske man ska säga. Brukar sätta på ett avsnitt av någon podcast när jag sminkar mig då jag tycker det är väldigt tråkigt att göra sig i ordning helt tyst.

Mina två favorit podcasts

Den podd jag lyssnar på absolut mest är denna, med Andrea & Mathilda. 2 as härliga tjejer som jag tycker bara har en allmänt bra och rolig podcast. De tar i varje avsnitt upp olika ämnen osv, tycker helt enkelt de är väldigt underhållande att lyssna på och tar upp intressanta ämnen.

Tycker även denna podden är väldigt intressant, lyssnar inte lika mycket på denna men den är absolut en av mina favoriter ändå. Har inte lyssnat på alla avsnitt men de jag lyssnat på har verkligen varit bra och väldigt spännande. Jag har även lyssnat på fler podcasts men inget av de som jag kanske riktigt fastnat för och velat lyssna mer på som dessa två ovan. Vilken är eran favorit podd?

Detta var mina två favoriter, brukar liksom inte lyssna så mycket på poddar annars förutom dessa, då jag för det mesta har musik i öronen istället. Tycker ni borde lyssna på någon av dessa två ifall ni inte redan gjort det och kanske vill ha något nytt att lyssna på.

puss, Elsa


Gillar

Kommentarer