Planer för helgen

hej hjärtisar, hoppar ni mår bra.
Sitter just nu i solen tillsammans med Vilma & Fanny och bara tar det lugnt. Har lite planer för helgen så tänkte dela med mig av dom.

FREDAG: Idag ska jag bara umgås med kompisar typ. Vi tänkte väl lägga oss och sola snart och bada i poolen lite senare. Ikväll är planen att vi ska hem och grilla hos Fanny och bara ha de mys. Vi hittar väl säkert på nåt annat också men det är så mycket jag vet just nu.

LÖRDAG: Har inga bestämda planer för imon just nu. Men ska försöka få med mig mamma in och shoppa i Göteborg för behöver verkligen (!!) nya kläder. Har inget att ha på mig atm så vi får hoppas att jag hittar lite nya klädesplagg till garderoben. Annars hittar jag väl säkert på nåt kul med kompisar typ.

SÖNDAG: Då är planerna att jag ska göra klart min NO inlämning med pappa. Den måste göras klart på söndag & måndag då den måste vara inne på tisdag. Sen har jag väl bara tänkt att ta det lugnt. Hoppas vädret blir lika bra som det har varit just nu, blir på såå bra humör när vädret är 20+ varje dag.

Gillar