outfit & moppekörning

hej alla fina

Idag stod moppekörning på schemat, as kul men att gå upp 5.40 var inte lika roligt enligt mig. Väl där inne började vi först köra på en grusplan med lite olika övningar innan det var dags att ge sig ut i trafiken, riktigt roligt. Åt en snabb lunch på espresso house innan jag satte mig på bussen hem. Klagar inte på att jag missade skolan idag heller, hehe.

Hade inte på mig detta i börjat utav dagen då jag tänkte mig att det kanske skulle bli lite kallare, men jag tänkte helt fel, blev väldigt varmt till slut så när jag kom hem så bytte jag om till detta innan jag drog in till Kungsbacka igen. Inget speciellt egentligen utan tog bara på mig nåt enkelt och snabbt. Hoppas denna veckan går fort för i helgen ska jag till Stockholm och hälsa på alla mina kusiner, ska bli jättemysigt. Kommer säkert uppdatera er därifrån också med bilder osv.

tröjan vet jag inte helt vart den kommer ifrån men en svart långärmad går att få tag på lite överallt, jeanskjolen är från bershka tror jag (??) köpte den iallafall i barcelona när jag var där nu i somras, & skorna kommer ifrån primeboots.

puss, elsa <3

Gillar

Kommentarer

Brama
Brama,
Väldigt snygg kjol!
nouw.com/brama
elinoelsa
elinoelsa,
tack finaste <3
nouw.com/elinoelsa