om att gå vidare

hej finisar, idag hade vi tänkt att skriva ett lite djupare inlägg om just killar bland annat och närman får sitt hjärta krossat. Vi vill inte bara skriva om våran vardag utan också dela med oss av våra tankar och åsikter. Därav hade vi idag tänkt att skriva om att få sitt hjärta krossat. Båda vi två har väl lite erfarenheter inom detta. Exakta detaljer kommer vi inte gå in på då det är lite för privat men det är inte riktigt det som är meningen och det vi vill få fram med detta inlägget.

Det gör ont men det går över, det kommer ta sin tid men kommer någon gång blir det bättre. Det är det man får tänka på, även om det är svårt. Försök och ändå tänk positivt. Om det var han som inte ville ha dig så kom då ihåg att inte försöka vinna tillbaka en person som valt att förlora dig då du antagligen kommer behöva gå igenom exakt samma jobbiga grej som du gjort innan med samma kille, hur jobbigt blir inte det?? När du mår som sämst så umgås med vänner och gör saker som du mår bra av, och som får dig på bättre tankar, det hjälper dig en bit påvägen men du kommer antagligen alltid att ha killen du älskar i baktanken fortfarande. Det är hemskt att killen som en gång älskade dig numera bara ignorerar dig, men det visar bara att han också tycker det känns jobbigt. Tjejer gråter oftast mer än killat tror de flesta, men grejen är den att killar gråter minst lika mycket man kan inte gå och tänka att "aja han bryr sig inte, han har ju gått vidare såklart" eller "aja han är inte ledsen ändå". Men killar gråter faktiskt, bara det att dem helst håller tårarna inne då dem tycker det är jobbigt att visa gärna andra att man inte mår bra.

Killar (inte alla men många) visar inte sina känslor på samma sätt. Det sätter sig inte och gråter öppet eller visar utåt hur man egentligen mår. Om din partner ignorerar dig kan det bero på att den också tycker det är jobbigt, kan självklart bero på andra saker också. Den som dumpar har inte alltid heller lätt för sig att gå vidare, han eller hon kan också må dåligt oavsett och kom ihåg det. Bara för att det är du som är dumpad så kan din partner må lika dåligt. Ni har ändå haft nåt tillsammans som nu är över, som inte finns mer. Klart det är jobbigt för både den som dumpat och den som blivit dumpad. Man måste försöka gå vidare även om det är så jävla svårt. Det kommer bli bättre för varje dag.

Du ska även tänka att du är värd någon mycket bättre än din föredetta partner, dessa tipsen hjälper dock inte direkt efter och det är svårt att faktiskt inse att man någon gång måste gå vidare i livet, det kommer nya tider i ditt liv och vi lovar dig att du kommer att vara minst lika lycklig som du en gång var. Du ska absolut inte försöka undvika personen heller, visa att du kan se personen utan att börja gråta, du kan göra de saker du tycker är skoj utan att påverkas av honom. Undviker du honom så betyder det att han vunnit över dig, och det ska du inte visa även hur dåligt det känns inombords så bevisa för honom hur stark du faktsikt är och att du klarar av att se honom.

Hoppas ni uppskattar dessa typen av inlägg också. Är det nåt mer ämne som ni vill att vi tar upp så är det klart i gör det. Har också varit ganska tomt på bloggen här i några dagar, vi ber om ursäkt för detta och ska verkligen försöka lägga ner mer tid på detta med bloggen då det är något vi verkligen tycker är kul.

puss, Elin & Elsa


Gillar

Kommentarer

Brama
Brama,
Ett bra inlägg tycker jag! Bra tips även om de inte alltid är så enkelt. De var ett peppande inlägg!
nouw.com/brama