minigolf & rörö

hej på er hjärtan, hoppas allt e bra. Har varit iväg hela helgen från fredag tills idag, väldigt mysigt men ändå skönt att vara hemma. Dock måste jag städa mitt rum vilket är mindre roligt men det måste jag verkligen göra då det ser ut som ett bombnedslag där inne. Hade även tänkt att börja packa lite till Barcelona då vi åker nu i veckan, ska bli så härligt med lite värme då den svenska sommaren inte bjudit på mer än 20 grader typ.

Iallafall så åkte jag med min familj i fredags till min faster som har ett landställe lite utanför Lysekil. Vi åkte hemifrån runt ett och var framme vid kanske halv fyra (inte helt koll). Efter ett tag åkte vi till bohus - malmön som ligger kanske en halvtimme därifrån, tog färja dit och spelade minigolf, mysigt. Åkte tillbaka igen efter det & grillade, hur gott som helst. Klockan hade hunnit bli ganska mycket så vi bestämde oss för att sova.

Morgonen därpå vaknade jag runt kanske 10 (??) , gick upp och åt frukost och efter det satte vi oss i bilen igen och denna gången påväg till några familjekompisar ute på rörö, hur fint som helst var det där verkligen. Direkt när vi kom dit hade dom börjat laga mat så vi åt middag innan vi gick ner till stranden för att åka ut med båten, de åkte ring också vilket såg jättekul ut men jag frös så mycket så kände inte för att göra det då vattnet också var såå kallt. Efter det gick vi upp till huset igen en snabbis innan vi tog en promenad ner till Ica för att köpa glass. Mötte upp föräldrarna sen ute på naturreservatet, vi ville hem nästan direkt då vi inte tyckte det var så jättekul att bara gå och kolla på naturen, så vi rörde oss ganska snabbt hemåt och satte på en film tills alla var så trötta att vi gick å la oss.

Idag åkte vi hem direkt efter frukost vilket ändå var ganska skönt, behöver som sagt städa mitt rum osv. Ska in & kolla på Elin som spelar Gothia denna veckan också, ska bli riktigt roligt. Planen är att ta med den lilla kameran dit så antar att det kommer bli en del bilder som antingen jag eller Elin publicerar i ett inlägg här. Så förvänta er bättre uppdatering framöver då jag även kommer blogga mycket under resan (förhoppningsvis) hehe.

Detta var väl min helg ungefär & hoppas ni haft en lika bra helg som jag.

pussar, Elsa


Gillar

Kommentarer