mina 4 bästa sommarminnen 2017

hej på er finaste hjärtan, hoppas ni mår bra. Första riktiga skoldagen idag och kan ju säga att jag redan längtar till höstlovet, hehe. Skolan har ju då börjat och sommaren är snart över, så hade därför tänkt att sammanfatta kanske några av mina favoritminnen från denna sommaren, kommer typ inte ens ihåg allt jag gjort men men. Kommer inte skriva i någon speciell ordning så jag skriver det i den ordning som jag kommer på det.

Håkan konserten, SÅKLART. Nej men det var absolut ett av mina favoritminnen och det var ingen tvekan om att den skulle vara med här. Är så glad att vi gick och att vi fick biljetter, oförglömlig kväll som slår allt.

Sen barcelona såklart, vi var där en vecka i slutet på juli och det var jättefint verkligen!! God mat, fina stränder och bra väder, för det mesta iallafall. Bra shopping hade dom också vilket verkligen var ett plus, fick med mig några saker hem som jag är jättenöjd över.

Sista sommarlovsdagen var också hur rolig och mysig som helst. Detta skrev vi om i kanske förr förra inlägget om jag inte minns helt fel men det var iallafall jag & några tjejer i klassen som firade Frida som fyllde år. Först gick vi ut och åt och sen sov alla över efter det. Helt klart en av det roligaste dagarna på sommarlovet!!

På skolavslutningen sov jag över med 9 andra kompisar och det var också hur kul som helst. Alla sov hos mig, eller ja vi sov väl egentligen inte så mycket om jag ska vara ärlig och dagen efter drog vi till skärsjön och grillade, mys. 

Detta var väl det roligaste jag gjort denna sommaren (som jag kommer ihåg just nu) så vet inte om jag glömt något annat men aja skitsamma.

pussar, Elsa


Gillar

Kommentarer