Min sminkrutin

hej finisar!!! Hoppas ni haft en bra dag. Hade tänkt att visa min sminkrutin eller det sminket jag använder till vardags.

brukar först av allt använda denna primern från Maybelline new York. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag inte att primers gör så mycket, märker typ ingen skillnad om jag har det eller inte. Men den funkar väl helt okej antar jag och tror inte att den är så speciellt dyr heller.

Efter det brukar jag använda två olika foundations, en från Lumene och en från Nyx. Den från Lumene passar perfekt under vintern om jag inte har brun utan sol. Den från Nyx är lite för mörk i färgen för mig men brukar blanda dessa två så den passar min hudton. Tycker dom är ganska bra, ingen wow foundation så men de funkar absolut.

Här har vi två stycken olika puder, ett transparent puder och en puderfoundation. Vill jag ha mycket täckning så väljer jag oftast att lägga puderfoundationen på min vanliga foundation. Tycker om den jättemycket och funkar bra. De transparenta pudret tycker jag är sådär faktiskt, visst det sätter basen bra men tar man bilder med blixt osv blir man helt vit i hela ansiktet.

Jag alltid använda Bahama mama bronzer från the balm, den e grym verkligen. Bra pigment och lätt att blanda ut. I sleek paletten finns ett bronzer och en highlighter. Bruka bara använda highlightern dock, har testat bronzret ett antal gånger men brukar som sagt använda bahama mama.

Till mina ögonbryn brukar jag använda denna ögonbrynsprodukten från milani. Denna har jag i färgen toupe, gillar starkt!!! Man får även med en borste som också är jättebraaa

Just nu har jag fransförlängning så använder då ingen mascara för tillfället, men den jag använde innan är "define a lash" från Maybelline. Hade den i vattenfast och gjorde fransarna så långa och böjen höll hela dagen, älskar (!!). Detta är en av de få mascaror som jag tycker e riktigt bra.

Detta var då det smink som jag oftast använder till vardags, hoppas ni gillade det så hörs vi i nästa inlägg. 

puss, Elsa

Gillar

Kommentarer