lördag

hej hjärtan. Hoppas allt är bra med er.

Igår var jag inne i Kungsbacka en stund med mamma och kollade runt i butiker. Behövde nya kläder och hittade lite saker, en blus och två jeanskjolar. Fanns dock inte så mycket fina grejer i affärerna just nu tycker jag. När jag kom hem hämtade Elin upp mig med moppen och vi mötte upp Lucas och Sjöberg. Vi drog hem till Lucas en stund och lyssnade på musik och umgicks, supermysigt och får definitivt göras om snart igen.

Planerna för idag är att jag & Elin och några andra människor ska ner och grilla ikväll på stranden, såå mys verkligen. Ska ner till Ica runt 18 och möta alla och därefter fixa allting vi behöver till idag. Bilder på det kommer nog ikväll eller möjligtvis imon, beror lite på när vi kommer hem osv. Jag och Elin gjorde också brun utan sol för en stund sedan, hoppas på att det blir bra och inte så fläckigt. Men än så länge ser det faktiskt helt okej ut. Sjöberg kommer hit om en stund e planen och efter det ska vi börja fixa oss innan vi 3 drar ner och möter dom andra.

Detta kommer bli en grym helg verkligen, speciellt när vi inte har skola varken måndag eller tisdag. Inga riktiga skoldagar kvar heller vilket e så jävla skönt. Inget plugg kvar för 8:an, riktigt skönt. Har fortfarande inte hittat något att ha på mig på skolavslutningen så det börjar bli lite panik.

puss, elsa

Gillar

Kommentarer