klarade moppeprovet!!

gomorgon allihopa !


imorse åkte jag in till Hisingen för att göra mitt teoriprov för moppekort. Jag var så sjukt nervös så visste inte ens vart jag skulle ta vägen, kändes som att jag hade glömt av allting och att detta skulle hå åt helvete rent ut sagt. Vi åkte hemifrån ett tag senare än vad vi hade planerat då jag inte kan äta frukost tidigt och jag var långsam hehe. Det var mycket kö in till Hisingen då de flesta börjar jobbet runt den tiden. Det tog långt tid innan vi kom fram och vi insåg även att vi inte skulle hinna fram till provtiden så mamma ringde de på trafikverket och sa att vi blev lite sena och det var absolut inga problem.

Jag kom dit och tog ett kort till körkortet och sedan satte alla sig vid varsin dator och skrev provet. kortet och signaturen ser antagligen förjävligt ut därför att jag gjort det i ren panik för att hinna in till provet men aja det får bli lite som det blir.

Jag kände efter ett tag att detta kommer att gå bra men jag markerade typ hela provet kändes det som men hur som helst. Blev även mycket osäker på en del grejer då många svarsalternativ är mycket lika varandra så satt och ändrade svaren fram och tillbaks. Funderade på ifall jag vågade trycka på avsluta provet för att då få upp hur det hade gått, jag satt och väntade ett tag tills jag kände mig redo och se hur det gick. Jag blev godkänd och min glädje just nu är så sjukt stor !

Nu ska vi hem och jag ska ut med moppen ett tag & förhoppningsvis ta en promenad med mig hund för att därefter åka på samling i Kungsbacka. Kan det bli bättre???

puss Elin

Gillar