inför gothia invigningen

hej hjärtan & återigen ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen från mig men jag ska försöka bättra mig men så galet mycket som händer just nu. gothia drar äntligen snart igång så det blir en vecka full av fotboll, så skoj att spendera så mycket tid av sitt lov på någonting man verkligen gillar.

hursomhelst så ska tölö IF representera sverige på gothia invigningen på ullevi, det är helt slutsålt vilket är både nervöst men as skoj. idag var vi på en genomgång på ullevi så nu vet vi hur och vad vi ska göra och vi alla är super taggade på den kommande veckan. vi har taggat upp rejält och hoppas nu på att vi kan gå riktigt långt. vi har nästan bara haft konditions träningar den senaste månaden vilket har vart svin tråkigt men vi får hoppas att det hjälpt iallafall.

vi spelar i en bra grupp vad vi vet, men spelar vi vårt spel och gör vårt bästa ska det nog gå bra. vi spelade förresten en träningsmatch i fredags mit ett franskt lag som deltar i gothia, vi vann matchen med 4-2 och vi ägde hela matchen så det kändes bra, super bra start av gothia iaf.

dehär med mig och skador vill inte riktigt samma sak. jag har rehabbat jätte bra det senaste för både ljumskar, fötter & rygg, det är bra nu men så får jag benhinneinflammation redan innan gothia och jag har svin ont ;/ mamma åkte direkt för att köpa alla salvor som finns, alla tabletter och även nån värme grej som man sätter på vaden flr att det typ ska stabilisera och hålla det varmt. detta kommer såklart påverka mig lite men jag ska gå igenom hela denna cupen på ren jävla vilja, vill jag så kan jag!!!!

vi passar även mitt kusinsbarn leia vilket är väldigt mysigt, så härlig & charmig tjej verkligen !

puss , elin

Gillar