hej!!!!

Kanske lite väl många uppropstecken egentligen men jag är så galet glad och på så himla bra humör just nu! Visst, det har hänt mycket nu de senaste som vart väldigt jobbigt men det börjar faktiskt blir bra, eller bättre iallafall.

Känns som allting händer här och nu typ och det är ju kul. Imorgon åker iallafall vårt lag till Danmark för att spela Åhlborg cup och det ska verkligen blir så sjukt kul!! Jag har dock lite lätt panik då jag inte börjat packa någonting än men det löser sig alltid, lite typiskt mig. Behöver också plugga nu det sista innan ett efterlängtat sommarlov men det får vänta ett tag. Jag är ledig ifrån skolan imon då jag ska till sjukgymnasten och sedan på samling innan det bär av till färjan mot Danmark.

Jag kommer försöka att uppdatera så ofta det går i Danmark men kan inte lova något då jag kanske inte har tid för det, så vi får se.
Nu är jag iallafall kommit hem från min fotbollsträning där vi endast övade på hörnor, straffar, inkast & lite frisparkar då vi inte är nått vidare bra på det , hehe.


puss elin


Gillar

Kommentarer