gymmet

Drog till gymmet en sväng idag, så skönt verkligen efter att jag haft ett litet vad man kan kalla uppehåll från det. Eller nja uppehåll kanske man inte kan kalla det men gymmet har iallafall blivit bortprioriterat helt nu på sommarlovet men det ska jag försöka ändra på. Idag stod iallafall rygg och biceps på schemat, sprang även en stund i högt tempo på bandet också, jävligt jobbigt men sjukt skönt efteråt. Blev dock ett litet kortare pass idag vilket var synd men bättre än inget :) Efter det tog jag bussen direkt hem, åt middag & tog en mig en dusch.

Tidigare idag träffade jag Elin en stund, vi gjorde tacos och tog det lugnt innan hon drog på träning och jag åkte till gymmet. Jättemysigt var det iallafall!!

Behöver verkligen sommarkläder och bikinis, åker som sagt snart till Barcelona så känner att jag behöver fixa lite till dess. Är såå taggad på värme då vädret i Sverige för tillfället suger. Ska försöka uppdatera er så mycket jag kan under resan och hoppas på att jag får mycket bilder som jag kan lägga ut här.

puss, Elsa

Gillar

Kommentarer