grillkväll & sommarplaner

hej finisar, har haft en supermysig dag med finaste vännerna. Sov till runt kanske halv 11 & låg i sängen ett bra tag innan jag gick upp och åt frukost. Runt halv tre kom några kompisar och vi chillade väl bara för det mesta. Vid 19 drog vi hem till Frida & grillade hamburgare, hur mysigt? Jag har iallafall haft en jättebra och mysig dag.

Försöker att uppdatera här så ofta jag kan, men kan hända lite då och då att bloggen blir bortprioriterad, men det ska jag försöka ändra på framöver. Tycker det är jättekul men inte alltid man har något bra ämne eller nåt intressant att skriva om.

Hur som helst så har jag inte så mycket planer för denna sommaren än så länge förutom att jag först ska till Barcelona. Har aldrig varit där innan så det ska faktiskt bli väldigt roligt. Det är dessutom en shopping stad så lär få med mig lite saker hem också, aldrig fel.

Ska även på Håkan med Tova, fyfan va roligt det ska bli. Är så himla taggad, längtar sååå. Jag & Tova försöker även få till en långhelg i huvudstaden men vi får se hur det blir med det, ingenting är bestämt än iallafall. 

Förutom detta så är väl planerna bara att umgås med kompisar och njuta av sommaren helt enkelt, hoppas bara att det blir lite finare väder för just nu är vädret skit.

pussar, Elsa

Gillar

Kommentarer