framme i Barcelona

hej på er lovies <3

Ligger just nu i sängen & bara tar det lugnt för är sjukt trött efter allt resande idag.

Klockan stod på 3:30 imorse, tror ni jag var trött? Svar ja, jävlar va trött jag var. Fick iallafall gå upp även om jag mest av allt hade velat somna om, packade klart det sista som inte var nere i resväskan än & vi började åka mot Landvetter. Första flyget vi satt på var mot Frankfurt. När vi landade där runt 9 så satt vi mest och väntade vi in vårt nästa plan som då skulle gå till Barcelona. Sov lite på planet vilket jag verkligen aldrig brukar kunna göra, men antar att jag hade fått såpass lite sömn att jag knappt klarade av att hålla mig vaken, hehe.

Väl framme i Barcelona sen tog vi en buss som åkte till våran lägenhet. Gick ut & åt lunch och sen blev det stan, hann inte se så jättemycket då tiden hade hunnit bli mycket. Vi fortsatte ner mot stranden & tog oss en glass i värmen, gjorde inte så mycket mer än det men det var väldigt mysigt ändå.

Imon är planerna att vi ska åka & sola och bada, behövligt då jag är väääldigt blek, så ska bli väldigt najs att få lite färg. Vad vi mer gör imon har jag ingen aning om men uppdaterar er mer om det senare.

Pussar , Elsa

Gillar

Kommentarer