fotbollscup

Hej på er & förlåt för att jag inte skrivit något inlägg det senaste men jag har vart iväg på fotbollscup i Danmark och trodde tills idag att jag inte hade nätverk då jag var "utomlands" men surfade tydligen samma här som i Sverige hehe. Det har dock vart väääldigt skönt att komma ifrån allting ett tag typ som snap osv, så det gjorde inte så mycket nu när jag tänker efter. Men nu är vi påväg till hamnen där vi ska ta färjan tillbaks till Sverige. Saknar faktiskt inte Sverige överhuvudtaget för tillfället, möjligtvis min säng och moppen men men.

Under helgen har vi sammanlagt spelat sju matcher, varav tre gruppspelsmatcher. Första matchen mötte vi ett lag som hette Hammel som kom från Danmark, matchen vann vi med rätt så enkelt efter bra rull med 4-0, vi trodde då att detta motstånd skulle bli det lättaste men det blev bara enklare och enklare. Matchen därefter mötte vi Almere var ifrån Holland, vinst med 6-0 och sista gruppspelsmatchen vann vi med 7-0 mot ytterligare ett holländsk lag, Go a head.


Vi blev gruppetta med 17-0 i målskillnad, vi ställdes i kvartsfinal mot ett norskt lag, Oppedal tror jag de hette. Vi vann med 1-0 och gick därmed vidare till semifinal. Där ställdes vi mot ett norskt lag och förlorade på straffar & fick istället spela om tredjepriset där vi mött Hammel ännu en gång och vann med 2-0. Vi kom alltså på en välförtjänt tredjeplats och sammanlagt 20-0 i målskillnad. Långhelgen blev väldigt lyckad trots att jag har väldigt ont lite överallt för tillfället.

Vi gick även ut och käkade med laget på O'Learys i fredags då det inte alls var god middag i tältet denna dagen & det var svin gott.

Sitter nu i bilen med enorm huvudvärk och trött i kroppen då jag inte äter speciellt bra för tillfället & det är sjuuukt varmt här, 28 grader???? Är typ inte hungrig eller sugen på något men det blir väl bättre snart tänker jag.

puss elin

Gillar

Kommentarer