helgen i sthlm

det var ett tag sedan nu, men nu är det dax att ta tag i detta med bloggandet igen :) Inte så speciellt mycket har hänt sedan sist faktiskt så har inte heller något jätteintressant att berätta för er.

I helgen så var jag iallafall i Stockholm en sväng med familjen för att hälsa på mina kusiner bland annat. Tog ledigt från skolan på fredagen och vi bilade upp, tog runt 5 h att åka vilket faktiskt var helt okej. När vi kom fram så sminkade jag mig och bytte om lite snabbt innan vi åt lunch (klockan var runt 15.30) så sen lunch kanske man får kalla det, vi åt iallafall på phil´s burger, suuupergod mat. Sedan åkte vi vidare till mammas syster och var där hela kvällen vilket var jättemysigt.

På lördagen gick vi runt lite i gallerian & centrum typ, det ända jag köpte i helgen var faktiskt ett par örhängen som jag är jättenöjd med. Vi satte oss någonstans och tog oss något att dricka innan vi skulle vidare till en restaurang för att äta middag med alla mina kusiner på mammas sida, kvällen var så mysig och riktigt roligt att spendera tid med dom.

Morgonen efter blev det bara att gå upp och äta frukost innan vi satte oss i bilen och åkte hem igen, var hemma igen runt halv 6 och då kom några kompisar förbi mig en stund på kvällen. Hände faktiskt inte så mycket mer än det i söndags, helgen var iallafall hur mysig som helst. 

pussar , Elsa

Gillar

Kommentarer