dumma mej 3

hej hjärtan, idag har vart en as mysig dag!!!

alarmet ringde 09.30 men snoozade till 10 då jag verkligen inte är van vid att gå upp tidigt för tillfället, dock någonting som måste ställas om till skolstarten.

kollade lite youtube & sociala medier innan jag va tvungen att gå upp för att göra i ordning mig. stressad som vanligt heeeelt i onödan då jag fan blev klar i god tid.

dagen va till en början rätt oklar men planerad blev den tillslut.

mötte upp ellie på stationen ca 11.45, gick sedan till bion för att boka tre biljetter till dumma mej 3 då jag ellie & malin skulle kolla på den. vi kommer dit å bion är stängd, vi går till menham som är en as god thai resturang verkligen, recomend recomend!!!!

tog därefter en sväng till kungsmässan för att möta upp malin. hon är ju verkligen den som tar mest ansvar av oss tre då jag & ellie är lite tröga ibland, så alla tre går helt enkelt till bion & fixar biljetter, vi köpte snacks påvägen bort oxå.

vi kommer dit & får en jävla chock då det endast är småbarn där (???) kanske inte så skevt när man tänker efter men men. filmen va fan as bra så det var skoj.

jag tog sedan bussen hem & käkade pizza med mina grannar & bror, så mysigt!

ikväll spelade vi även kort med elsa & fanny som kom förbi en sväng innan dem ska bege sig med mopparna till donken, det blir säkert najs. nu ska jag iallafall inte göra någonting, är as trött

pussar, elin

Gillar

Kommentarer