dagarna i Sthlm & mellandagsrea

​Hej på er, hoppas allt är bra med er. 

Sist vi hördes var på julafton om jag inte minns fel? Hade iallafall en jättemysig jul tillsammans med släkten. På juldagen så åkte vi till åhlens city och kollade lite på mellandagsrean då det var den ända butiken som var öppen, tycker själv inte mellandagsrean brukar vara så jättebra så var inte jätteförvånad att jag inte hittade något där. Efter det satte vi oss på ett fik för att få lite energi då alla var rätt så trötta. Sen blev det att kolla runt lite till innan vi började röra oss mot restaurangen där hela släkten skulle äta middag. Efter det blev det bara hem och sova och dagen därpå åkte vi hem igen. Det har verkligen varit jätte mysiga dagar men att komma hem igen var så himla skönt. 

Var inne på rean igen nu i onsdags och hittade faktiskt lite saker, bland annat en pälsväst som jag velat ha jättelänge och en vanlig grå mössa från Tommy Hilfiger, jättenöjd med mina inköp men plånboken håller inte riktigt med, men så får det vara.

Imorgon är det nyårsafton, eller ah idag egentligen efter som att klockan snart är kvart över 2. Morgondagen ska bli jätterolig och ska försöka ta många bilder så ni får uppdatering senare om dagen. 

puss & godnatt, Elsa 

Gillar

Kommentarer