Åsa cupen

hej lovies <3 hoppas allt är bra med er. Ligger i sängen atm och ska snart sova hade jag tänkt, imorgon ska jag nämligen till Ullared med Fanny ganska tidigt så känner att lite sömn vill jag ändå ha. Köper jag mycket saker imon (vilket jag inte tror då jag inte har jättemycket pengar på kontot just nu hehe), så kan jag slänga in lite bilder på allt imorgon när jag kommit hem. Tror dock inte jag kommer att köpa mycket alls så förvänta er inte något.

Över till vad jag gjort i helgen, som ni kanske förstår när ni läser rubriken så har jag varit på Åsa cupen både fredag, lördag & söndag. Har varit med mina kompisar där som även dömt, Elin bland annat, har kollat på matcher osv. Man är inte lite trött nu efter hela helgen då man gått upp runt 7-8 varje dag, har inte gått upp så tidigt på hela sommarlovet typ, är liksom van vid att gå och lägga mig runt 2 och vakna 12, så detta blev en liten omställning. Men det var det värt för denna helgen har varit så mysig och jätterolig.

Har inte något speciellt planerat inför denna vecka vilket jag tycker är väldigt skönt, bara ta allt som det kommer och inte ha några speciella planer. Men det är heeelt sinnes hur fort detta sommarlovet gått hittills, jag menar det är redan 2 juli? känner lite att jag inte gjort så mycket och utnyttjat tiden till fullo. Men men, sommarlovet handlar väl lite också om att ta det lugnt också.

försöker uppdatera bloggen igen imon, pussar Elsa

Gillar