Hej! Nu är vi äntligen framme i fantastiska Seychellerna. Vädret har blandat och gett då det är regnperiod nu i januari, men vi klagar absolut inte. Vi har dåligt om wi-fi så vi har köpt ett simkort som vi fyller på med mobildata!

14/1 landade vi på flygplatsen vid ca 15.40 seychellisk tid ( de ligger 2 timmar före svensk tid). Väl där mötte Michelle (som vi bor hos) och hennes systerdotter Valerie upp oss och skjutsade oss till vårt boende. Vi bor tillsammans med Michelle och hennes syster Fran samt Fran's döttrar Valerie och Shannon, som tagit emot oss med öppna armar.

Helgen gick åt till att acklimatisera oss och
Michelle visade oss runt i Mahe och det har varit väldigt värdefullt.

16/1, vår första praktikdag, åkte vi in till Viktoria och träffade MS cafrine som hjälpte oss med det administrativa samt hjälpte oss med planeringen av vår praktik. Första veckan har vi tillbringat vår tid på beau vallon health care där vi gör praktik mellan 8-12. Vi har varit på avdelningarna emergancy, dressing room (såromläggning) och ananeatal! Riktigt spännande. Efter praktiken har vi gått och köpt med oss fantastisk kreolsk mat från en liten take away shop och tillbringat resten av dagen på beau vallon beach!

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige!
Kram

Likes

Comments

Nu är vi äntligen påväg mot Seychellerna för fem veckors praktik. I skrivande stund sitter vi och sörplar på varsin cappuccino på starbucks för att fördriva tid och för att stilla kaffesuget. 19.30 ikväll går vårt flyg som ska ta oss till paradiset (så vi har några timmar att slå ihjäl). Första anhalten blir Wien och därefter flygbyte i Addis adeba (Etiopien) innan vi anländer till Victoria AirPort 15.35 imorgon!

Nu är det nära och som vi ser fram emot detta!

Likes

Comments