På tur i Oslo City

Innehåller affiliate-länkar

Byxor: Liknande HÄR, Grön bomberjacka: HÄR, Vita sneakers från Din Sko, Liknande HÄR, Gammal polo från Gina, liknande HÄR, Solisar köpta i Spanien.

​Godmorgon fina ni! Idag är det Fredag, bästa dagen!!! Gud vad lyxigt jag har haft det denna vecka. Jag har alltså varit ledig ända sedan i onsdags! Men ibland behöver man verkligen en liten paus från allt jobb och plugg. Igår var vi ute på stan i Oslo och gjorde lite shopping! Jag hann även med en springtur på morgonen, så nu känner jag att jag har lite bättre koll på hur staden ser ut! Det är faktiskt ett av de bästa sätten att se och upptäcka en stad enligt mig! Man hinner se så mycket mer än om man åker runt i en bil eller en buss. 

Idag ska vi åka till Aker Brygge och strosa omkring lite där. Sen vill jag ta en sväng förbi operahuset, plus att jag vill hinna fota lite i city. Det finns så mycket fina hus och mysiga parker här! Vi har även hittat en Adidas Outlet som jag hoppas att vi hinner besöka. Men FÖRST ännu en löpar-sihtseeingrunda i några nya delar av staden. Hoppas ni får en underbar Fredag och Trevlig helg på er!

/Elin

Gillar

Kommentarer