Hemgjord pasta med massa goda tillbehör!

Hej på er!

Ikväll har jag varit hemma med familjen och vi har lagat glutenfri hemmagjord pasta! Vi använde en pastamaskin som min mamma fick i födelsedagspresent, och pastan blev verkligen jättegod! Vi hade jätte mycket goda tillbehör till pastan också. Stekt kyckling, kräftstjärtar, saffranssås, ruccolasallad med ugnsrostade tomater, riven parmesanost, stekta champinjoner, stekt sparris, grönkålschips och massa annat gott!


Vi precis spelat sällskapsspelet "På spåret" tillsammans med några andra släktingar. Det var riktigt roligt, även om frågorna var ganska svåra. Nu sitter de andra och äter glass här utanför medan jag fixar det här inlägget. Tidigare idag tog jag och Mamma en mysig promenad och tittade på den nya ridanläggningen som de byggt här. Jag har ju haft häst tidigare, så det är alltid lite roligt att komma tillbaka ut till stallet och se vad mycket som hänt där ute!


Idag har dessutom jag och maja spelat in en video här hemma. Vi gjorde en slags lek där vi läser upp olika påståenden om oss själva, som den andra sedan ska avsluta. Jag kommer lägga upp videon här på bloggen så fort jag redigerat klart den!

Tanken är ju att jag ska släppa en video på bloggen varje Söndag, men om jag inte hinner klart med filmen ikväll kommer den upp imorgon! 

​Taggmoln: #Hemgjordpasta #Pasta #Glutenfritt #Kräftstjärtar #Kyckling #Tomater #Sparris #Grönkålschips #Saffran #Saffranssås #Pastamaskin #Matinspiration #Matinspo #Food #Foodspo #Middag #Middagstips #matlaging #mat

Hoppas ni har haft en mysig Söndag ni också.

Puss och Kram!

/Elin


Gillar

Kommentarer