Sedan sist så har jag i princip bara tränat och pluggat. Har på allvar bara slappat en timme om dagen och vet att detta inte är bra, vilket har resulterat i att jag har varit såå trött den senaste veckan :(

Okej, nu ljuger jag ju faktiskt lite, har gjort några andra saker också än att bara plugga. Jag har lunchat i stan, varit med kompisar och även tagit en fika i stan. Detta har jag dock fått passa på att göra under helgerna då vi har haft tre prov, orientering och även skoljoggen under förra veckan. Men nu är det mesta i läs-väg över och snart kan jag koppla av, ÄNTLIGEN :D

See Ya


En liten bild från lunchen i stan förra helgen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jo, vad ska man säga, ett år sedan sist typ? Är så dålig på detta, startar blogg och sen lägger ner typ direkt :( Tycker det är kul till en början men sen så kommer allt ivägen som skola, träning m.m. Vi får la se vad som händer, det blir ju spännande å se.

Likes

Comments

Bilden ovan är från igår, och det var ju inte en helt fel dag. Klassen skulle vara med i en konsert, så pågrund av detta så fick vi sluta vid lunch för att sedan mötas i stan tio i två för att ha workshop. Vi hade cirka två och en halv timme mellan att vi slutade och skulle träffas så man fick lite tid att gå på stan. Jag köpte en grå halsduk från gina tricot, och för att vara jag så var det väldigt lite.

Workshopen var rätt så lång, men det funkade. Vi gick igenom alla låtar och lite extra inför konserten. Vid klockan fem var det paus till kvart i sju för kvällsmat, och det är därifrån denna bilden kommer. Jag och mina kompisar gick och käkade på stan och jag tog en kycklingwrap (super god). 

Konserten gick bra, men var jätte trött efteråt då jag kom hem halv tio.

Ha det bra!

/ Elin

Likes

Comments

Hej!

Idag blir det tyvärr inget inlägg med bild då jag inte har någon, sorry. Men tänkte att det är ju inte omöjligt att göra ett inlägg iallafall. 

Idag så har skolan varit helt okej. Vi hade inte jätte många lektioner då en tredjedel av skoldagen mest gick till hemkunskap och rast. Vi fick tillbaka ett SO prov, och sen rullade resten av dagen på. 

Efter skolan så åkte jag och några kompisar in till stan där vi va en stund innan vi skulle ta bussen till konfaträffen. När vi väl var där så fick vi prata lite, pyssla, och prata lite till, vilket såklart var kul. 

Nu har jag precis ätit och har lite plugg att göra till imorgon, men först ska jag försöka slappa lite. 

See ya

/ Elin

Likes

Comments

​Hej!

Det har inte blivit någon vidare uppdatering, i know. Men problemet är ju att jag inte vet vad jag ska skriva om. I helgen fixade jag min garderob, vi hade gäster, och i söndags tränade jag. Så har min helg sett ut och tycker personligen inte att det blir något kul inlägg, och inte kul för er att läsa, men vad vet jag, det är bara min uppfattning.

Anyway... idag så har jag varit på gymnasiemässa med klassen, och det var väl helt okej. Man fick gå runt och prata med elever, samt lärare och få en lite större inblick i de olika valen. Dock så var vi där i två timmar, vilket blev rätt långtråkigt, men såklart var det ändå intressant, och så fick man ju påsar och lite andra saker. Personligen är jag glad över att jag inte ska göra detta valet än och har en stund till att fundera över det, nu var det ju mer som en kul grej typ.

Ha de gött

/ Elin

Likes

Comments

Med tanke på att det nu är fyra veckor sen man kom hem från detta underbara stället och skolan för tillfället har varit som värst med plugg, så vill jag bara tillbaka.

Titta bara på bilderna! Vem föredrar inte detta framför skolan?

Men men, livet rullar på, och förhoppningsvis tar inte skolan över helt.

Ha det gött

/ Elin

Likes

Comments

Två små bilder från emporia igår. Åt på Jensens Bøfhus och som vanligt så börjar jag alltid äta innan jag tar en fin bild av maten (detta syns på min kyckling, hehe). Jag beställde ett vitlöksbröd (som redan är uppätet innan jag hunnit ta bilden), kycklingfile med pommes, bearnaise sås, sallad och en mellanstor Pepsi. Dock så var Pepsin typ dubbelt så stor som tänkt och därför orkade jag inte dricka upp den. Maten får definitivt en tummen upp från mig.

Sedan så var det dags för lite shopping och jag måste medge att det var en stor besvikelse. Efter ca fem timmar där så hade jag endast köpt ett par jeans och ett nagellack, vilket är väldigt lite för att vara jag. Men vi fikade på Mcdonalds (jag tog en Mcflurry) och så köpte vi varsin fralla på hemvägen. Förutom den dåliga shoppingen så var det en väldigt trevlig dag.

Dagens planer är att lucha på stan med kompis och sedan dra hem till henne innan jag sen ikväll ska på karate träning.

Ha det så bra så hörs vi!

/Elin

Likes

Comments