Klarade mig igenom både PW efter skolan och sen ett sent benpass på det. Fet klapp på axeln ger jag mig själv då jag helt klart var ganska död idag. Men nu är det gjort, middagen är i magen och jag ska ta en dusch innan jag stupar i min killes säng som jag våldgästar medan han är bortrest, hihi. Det kanske syns att jag även våldgästat hans hoodie? Mvh drunknar. Dock sjukt skönt med något att gömma sig i idag. Ville bara ha huvan på hela passet, har såna dagar ibland och det är helt okej.

Nåväl. Mitt tåg går runt 10 imorgon så jag ska hinna med min cardio innan jag åker. Natti på er, hoppas ni haft en fin fredag ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Under hela veckan har jag haft lusten att bara sätta mig ner och skriva men orken har liksom inte räckt till. Nu när jag väl sätter mig ner framför datorn kommer jag inte på en enda sak som jag tänkt skriva ner. Är det inte typiskt? Anyhow, jag tänker freestyla.

Jag är tacksam över att jag inte är en person som har cravings på söta saker. Jag har även en bra coach (Maria Mollstedt) som försett mig med ett grymt bra kostupplägg så det har liksom inte varit några problem att ge kroppen vad den behöver. Vad jag dock saknar för tillfället är.

1. Gå ut och luncha

Jag saknar min favoritresturang Paúluns Deli. Att gå dit, välja bland massor av fräscha råvaror och fylla kroppen med kyckling, vildris, bönor, fetaost och någon go dressing till.

2. Energi för hela dagen

Att inte behöva vara orolig för att energin under dagen inte ska räcka till och kunna spontangöra saker. Typ gå på stan och ta en kaffe. Behöver inte vara avancerat.

3. Questbars

Hallå, min favoritproteinbar har släppt TVÅ nya smaker och jag har inte fått prova dem än? Skandal. Ge mig en oatmeal-bar ASAP, ba lägg den i min mun.

4. Roliga träningsprodukter

PWO och NOVA (för pump) kan vara kul ibland, just saying.

5. Tunga pass

Ibland vill man bara gå till gymmet och träna en evighet. Mosa på, känna att energin aldrig tar slut och njuta av att bli starkare. Det blir liksom aldrig de där "wow"-passen på ett underskott.

6. Växa och utveckling

Alltså ja. Jag har planer redan nu för vad som kommer hända och vad jag vill göra efter dieten. Växa. Bootybuildning 2.0 är på G. Jag har mål. Jag är inte klar.

Och som jag pratat om i tidigare inlägg handlar det mycket om vad man är villig att "betala" för att uppnå det man vill. För att ha den fysiken jag har i dagsläget har jag betalat i mer cardio, mindre spontanaktiviteter, tunga pass på gymmet, hunger, trötthet, pannben och sist men inte minst: tid och kontinuerligtet.  

Likes

Comments

Godmorgon. Lite bilder på dagsformen. Ner sen förra veckan så det var ju skönt. Nu kör vi fredag. Både PW och benpass väntar senare idag men nu ska jag till uni. Önskar alla en fin dag! ❤️

Likes

Comments

Rubriken beskriver väl hur jag mår för tillfället. Tom på energi idag. Det växlar snabbt. 

The bags under my eyes är väl chanel. Så.

Likes

Comments

En lång dag på universitetet avklarad och jag är både trött och frusen. Har iallafall fått mellis i magen och ska göra mig redo för ett ryggpass. A man gotta do what a man gotta do.

Let's go.

Likes

Comments

Jag växte upp på landet. Att kunna ha ett naturreservat såhär nära till där jag bor nu betyder mycket. Känner mig lugn av att få gå på grusvägar, titta på kor och ha vatten runt mig. Tacksam ❤️ nu kör vi lite onsdag.

Likes

Comments

Hej och hå. Knappt sovit något inatt. Vände och vred på mig och alla ställningar var obekväma. Somnade till slut runt 03 tror jag men även då vaknade jag och var orolig i kroppen. Frustrerande. Jag brukar annars ha lätt att somna.

MEN! *ramlar av stol* vi kämpar väl på ändå här va, inga konstigheter. Varit i skolan fram till lunch (oflyt att vi började 08:15 fast jag inte ens gjorde det?), napat 10 min med BODY radio på i bakgrunden och nu blir det kaffe innan min dagliga PW. Kroppen är T R Ö T T med stora bokstäver och jag har ingen lust men jag tänker fan göra det ändå. Ursäkter tar dig (och mig) heller ingenstans. Adjö.

Likes

Comments

I livet som Elin: Går hemifrån 15:00, kommer hem 20:20, tjaaarå! Sen ba "men vad har jag gjort?" Jo. Tränat booty + abs på bästa gymmet, bockat av ytterligare en "must buy" inför tävlingen och hunnit fika med min fina kille. Tur jag hade med mig mellanmål efter träningen annars hade jag väl dött *dramatisk*. Nu ska jag ta en dusch, checka av lite måsten och äta middag med tända ljus. Mys!

xoxo.

Likes

Comments

MorgonPW gjord, frukost i magen, kaffe på ingång och jag är redo för dagen. Kram på er!

Vaknade och kände mig väldigt "platt" imorse. Cray cray.

Likes

Comments