Godkväll! Dagen har bestått av jobb, lite chill och så träning på det. Rygg och baksida axlar matades igenom idag och jag är nöjd. Imorgon är det äntligen fredag (!!) och då blir det andra äventyyr. Eller ja, jobb också givetvis men sen sätter jag mig i bilen och kör upp till örebro en sväng tänker jag. Så dags att packa och sen slänga sig i sängen så jag får nog med sömn. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har valt att strukturera upp min träning mer nu under min prep och det ser ut lite såhär. Fokus på rumpa, axlar, mage och vader främst då det är de muskelgrupper jag vet att jag behöver jobba på.

1. Ben + vader
2. Bröst + triceps + biceps
3. Rygg + baksida axlar
4. Rumpa + mage + vader
5. Axlar

Än så länge känns det bra och jag tycker det är skönt att vara fri i min träning. Winwin.

Sitter just nu på jobbet och har rast. Börjar jobba 05:45, kör 3 timmar och sen äter jag min frukost. Det funkar bra då jag är lite lätt illamående så tidigt på morgonen och får komma igång lite först.

Sjukt ocharmig frukost men whatever, det ska ner i magen ändå va. Havregrynsgröt (45 G gryn) + a-fil (3% fett), hallon och ett kokt ägg. Och ja, jag äter min gröt med en gaffel. Hoho.

Likes

Comments

Pre-workout. Banan + EAA.

Tung och seg. Däckade efter jobbet i två timmar och det var ännu tyngre att ta sig till gymmet efter det. Bockade av ett benpass iallafall och det var segt. Not gonna lie liksom.

Dags att ladda om för en ny jobbdag, au revoir.

Likes

Comments

Första riktiga jobbdagen och första dagen på dieten. Jag klagar inte. Dagens lunch: Tacokryddad (sockerfri) kycklingfärs, svart ris, broccoli, solrosfrön och en skvätt rapsolja. Så gott!

Likes

Comments

En bra helg lider mot sitt slut och jag kan med handen på hjärtat säga att jag njutit till fullo. Midsommarafton ägnades med en tripp till stockholm, resturangbesök (grekiskt <3), mys och övernattning. Midsommardagen var också en riktig slappardag med bilåkande, mat och powernaps (hoho).

Idag blev det sovmorgon och chill innan jag motvilligt satte mig i bilen och åkte hemåt igen. Det var ingen rolig hemresa direkt, ösregn 80% av resan och med en bil som inte riktigt klarade av det. Men hem kom jag! Tacksam för det.

Nu har jag snart gjort klart lite matlådor inför veckan. Imorgon kliver jag som sagt på min diet och jag är 100% redo att kötta.

Hoppas ni också haft en bra midsommarhelg. Nu ställer jag klockan på 05 och taggar jobb.

Likes

Comments

Godmorgon. Blev en stabil frukost idag minst sagt. Gröt, blåbär, ägg, solrosfrön och tre skivor av det här gudomliga brödet. Ahh, älskar bröd med massor av frön som är så grovt som möjligt. Mm. Med Bregott på. Gjort på en mix från Pauluns, köpte det dock färdigt på Ica maxi JAJA.

Sov längre än det var tänkt idag men jag antar att jag behövde det efter att ha gått upp 05 de senaste dagarna pga jobb. Men nu så! Dags att packa (eh) och typ diska.. Låter som en plan. SEN ska jag slänga in mig själv i bilen och köra till Örebriuuo (Örebro). Sen får vi se vad som händer osv. Räknar ner dagarna till dieten drar igång på måndag. Helt ärligt ska det bli skönt att få struktur igen. Sån är jag. Ha D heej.

Likes

Comments

Utbildning igår plus ett bröst/triceps-pass på gymmet efteråt. Spana in min snygga gymbag föresten, från bästa #ökk

Jag börjar så smått jobba igen den här veckan så idag har jag jobbat 05:45 till 13, imorgon blir det samma igen och torsdag är planen att åka upp till Örebro. Har nu även fått min kostplan av coach och den här veckan kommer även ägnas åt att förutom äta allt jag är sugen på (hehe) handla x antal matlådor och börja förbereda inför dietstarten på måndag. Vi kör.

Likes

Comments