Jag & min syster har bestämt oss för att starta en blogg tillsammans, jag kommer därför bara blogga där från och med nu. Vi gör både inlägg tillsammans och separat, mina egna kommer vara precis som de jag skrivit här med outfits mm. Hoppas ni följer med över till nouw.com/SystrarnaNs och följer mig och Linnéas liv som systrar och bästa vänner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dem senaste dagarna har jag haft min syster på besök, eftersom jag flyttat hemifrån ses vi inte lika ofta längre, därför gäller det att ta tillvara på tiden tillsammans. Vi har fyllt dessa dagar med fotografering, suchi, shopping, matlagning, film och massa prat. Vi kan prata om allt och hon är nog den personen som känner mig bäst, är så glad att just hon är min lillasyster. Ikväll får vi se om vi lagar mat här eller om vi beställer något, i övrig blir det nog en lugn kväll för systrarna Nilsson. Imorgon blir de jobb för min del, går in på min sista vecka där innan de är dax att återvända till skolan.

Dagarna i bilder.
Vår lunch igår                                                        Kappa - Lindex    Halsduk - Malene Birger     Byxor - Filippa K      Skor - DS
Pälskrage - Hollies                                                                                                          Linnéa| Pälsponcho - Hollies    Blus - Mon Row    Byxor - HM    Väska - Michael kors Väska - Michael Kors     Pälsboll - Celine

Likes

Comments

Idag är de första dagen på de nya året, och jag kunde inte varit mer spänd på att få se vad 2016 har att erbjuda. Har en del saker inbokade för 2016 som jag verkligen ser fram emot, bland annat har jag bokat en resa till USA i mars för att hälsa på min bästavän. En annan sak som jag faktiskt ser fram emot är att komma tillbaka till skolan och träffa min underbara klass igen.

Nu ska jag sätta mig och ta tag i min budget för januari.Jag har gjort upp budgetar för varje månad nu i cirka ett halvår och de funkar hur bra som helst för mig. Jag kan verkligen rekomendera alla att göra, varför inte lägga till de som ett nyårslöfte? Jag har fått mycket bättre koll på mina utgifter och de har gjort att jag håller i mina pengar iställer för att spendera de på något onödigt. 

Outfiten jag gärna åker till New York i.

Poncho - Busnel Byxor - Filippa K halsband - Lily and Rose Väska - Malene Birger Skor - Raniero

Outfit jag gärna har i skolan.

Kappa - Busnel Kjol - Filippa K Örhänge - Royal Design Väska - Malene Birger Skor - Michael Kors

Likes

Comments

Detta är min absoluta favorit outfit, den funkar alltid: skolan, jobbet, middag, dejt och till och med på fest. Älskar kostymbyxor och har gärna längre modeller som går en bit ner över ett par stövletter, vilket lurar ögat att tro att man har längre ben, tips! Upptill brukar jag ha en något tunnare grå långärmad tröja. Min Marc Jacobs klocka och Lily and Rose örhänge här jag i princip alltid på mig, så dem är givna i denna outfit. Outfiten är enkel att klä upp pch ner med hjälp av smycken och accesoarer men även hur du väljer att ha håret. En hästsvans eller plattat gör outfiten enkel och klassisk och gör den perfekt för skolan eller jobbet, medan lockar eller en uppsättning gör den festlig och stilren och gör att den passar perfekt på middagen, dejten eller på festen.


Tröja - maliki     Byxor - Filippa K      Örhänge - lily and rose      Klocka - Marc by Marc Jacobs    Skor - Sixty Seven

Likes

Comments

Eftersom jag är julledig från skolan och handbollen jobbar jag bara nu, därför kände jag att detta var en perfekt tid för att börja blogga. Detta är något jag funderat på att göra ett tag men inte tagit tag i. Anledningen till att jag startartar bloggen är att jag ibland känt att något saknats på andra bloggar, detta hoppas jag kunna leverera till er här. Kommer att "pilotblogga" eller "testblogga" under en månadstid för att sedan se om jag har tiden och viljan till att fortsätta.Känns passande att börja med en pressentation av mig själv för att ni ska kunna skapa er en bild av personen bakom bloggen.

Fullständiga namn: Elin Rebecca Nilsson

Ålder: 21

Civilstatus: singel

Bor: Helsingborg

Gör just nu: studerar till mäklare

10 snabba

hemmakväll vs utekväll

kläder vs skor

chips vs popcorn

uppklädd vs nerklädd

shoppa i butik vs shoppa på nätet

spara vs ​slösa

löpning​ vs tyngdlyftning

stu​dera​ vs jobba

andkoid vs iphone

äta ute​ vs laga mat


Känns även passande med en presentation utav bloggen och vad jag kommer att dela med mig av här. Ni kommer att få följa min vardag som modeälskande mäklarstudent, de kommer att komma upp en del outfits för olika tillfällen, tips om klipp och rabater som jag hittar både i butiker och på nätet samt en del annat. Kommentera gärna om de är något specifikt ni vill att jag ska blogga om.

Likes

Comments