Den 5maj bär de av till Östersund igen för att gå till BUP och prata med psykologerna och en läkare som ska skriva ut mina mediciner.
De är obeskrivligt hur bra de känns att få hjälp på den vägen.
Jag funderar över att åka med Robin in till Östersund om han är ledig för vi har pratat länge om att han ska följa med och vara med på ett "möte".

På torsdag kommer min älskade bästa vän hit och vi ska äta Ben&Jerrys och bara ha de bra.
Hon ska hjälpa mej fixa till i en stuga vi har här på gården där jag kommer bo i sommar och kanske börja bo där nu om jag får till de mysigt och fixar nån slags värme.
Om jag börjar fixa i helgen så ser jag vad ja skulle behöva köpa dit vilket blir perfekt då jag åker till Östersund veckan där på.
Jag ser verkligen fram emot den här sommaren för jag har så många roliga planer och jag ska få bo ute i stugan och som mamma sa att då får ja vara ifred och ha hur mycket kompisar och besök som ja vill. Och de känns bra för mitt rum är inte särskilt stort och då behöver jag inte störa mamma heller.
Jag ska nu fortsätta lyssna på musik och vänta på att de ska bli dags att sova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

De var ett tag sen ja skrev sist, ja vet. Men på den tiden har de varit massor som har hänt och jag tänkte att ja ska nu skriva om de.
Jag har precis haft påsklov och börjar skolan igen imorgon, känns väll sådär, fast jag bara går måndag, tisdag och torsdag. På onsdag ska ja åka till Östersund och på torsdagkväll åker jag till Umeå och är då ledig på fredag.

När jag åker till Östersund kommer jag åka på möten med massa personer och de är bland annat med en psykolog/sjuksköterska, läkare och dietist på BUP. Jag har förklaringen varför jag hamnade hos dom.

För ungefär ett år sedan blev min mamma sjuk i cancer och fick genomgå 3 operationer inom kort. Därpå under hela sommaren gick hon igenom 6 cellgiftsbehandlingar. Hon fick en behandling i månaden, alltså gick hon på cellgifter i ett halv år. Efter de blev de 4veckor i Umeå för strålning. Och där hade hela 2014 passerat. Hon va klar med sista strålningen 14 december och då blev de till att försöka återhämta de år som "försvunnit".

De blev mycket svårt att hitta tillbaka till de vanliga igen efter allt som varit och jag började må dåligt ju längre tiden gick och de låter konstigt eftersom allt är ju bra och mamma är frisk igen.
Men nästan precis då hon blev frisk blev min farmor sjuk och låg nedsövd i ung en månad tror jag.
Ett tag visste vi inte hur de skulle gå eller om de inte skulle gå vägen, och där började jag må som sämst.
Jag skolkade lite väl mycket och gjorde inte läxor och fixade inte prov, jag missade då ganska mycket av de som alla andra i min klass hängde med på och de blev då också en sak jag tänkte på.

Jag gick inte till någon och pratade utan ja höll mej för mej själv och var tyst om hur jag egentligen mår och hur jag kände, tills den dagen en av mina bästa vänner skrev till mej att hon hade fått bulimi.
Den dagen började jag tänka till och ju mer vi prata om de desto mer kunde jag öppna mej om de jag aldrig sagt till någon annan tidigare.
Hon och jag pratade länge och tillslut fick jag fram de och hon var då första personen att få veta att jag har anorexia.
Dagen efter de tog hon mej till skolsyster och sa att nu får du berätta precis hur du mår och sedan får vi se hur de landar och vad som händer därpå!

Jag gick till Helen (skolsyster) två gånger i veckan där vi satt och pratade om massa saker och hur vi skulle gå vidare och de slutade med att jag fick "hemläxa" på att berätta för mina föräldrar och dom tog de på största allvar och mamma tog mej till en läkare här där jag bor. Ungefär en månad senare blev jag kallad till BUP för att prata med en psykolog och en sjuksköterska som också är nån sorts psykolog. Vi pratade i en timme och efter de så kom vi överens om att ja skulle komma tillbaka så de gjorde jag i fredags, alltså för två dagar sedan var ja där och nu ska ja dit på onsdag för att få hjälp av en dietist och läkare.

De som nu ska göras och allt som ska fixas och ändras och alla samtal med olika personer leder till att jag blev deprimerad och väldigt ledsen och less på de mesta. Inte nog med de så gör min depression att jag blir begränsad.
Jag tycker inte att saker är lika roliga längre, att vara med kompisar är ju alltid kul men jag vet ju aldrig när jag kommer börja må dåligt och då är jag inte så rolig att vara med.
Eftersom då vill jag helst, om jag fick välja, gå och lägga mej och vara ifred.
Men de är just de ja inte ska göra för då blir de sämre så dom gånger de blir så måste jag få prata om hur de är osv.
De gör jag med min bror Robin som nu är de största stöd jag har.
Han kom till mej en onsdag kväll kl 23.30 för han visst att jag mådde dåligt och då satt vi här och pratade sent inpå natten.
Nu på onsdag ska jag prata med en läkare och förhoppningsvis få utskrivet antidepressiva mediciner. Jag tror och hoppas att de blir lättare för mej att ta tag i mina andra problem och må bättre om jag får bli av med en liten del av mitt dåliga mående psykiskt till att börja med.

Jag har inget mer att säga än att jag inte är i mitt fulla jag just nu.
För just nu så är de bara så och jag kan inte göra nånting åt de.
De enda jag kan göra är att försöka bli bättre även om de känns hopplöst ibland.
Så enkelt är de!Likes

Comments

Såhär en tisdagskväll kom storebror med en fin bakelse av maräng och kräm.
Idag blev de vila och ligge hemma och hosta...
Hoppas de blir bättre snart så jag kan gå på skolan och åka ut i helgen.
Men som sagt så blir de ingen skola om inte hostan ger med sig lite.
Just nu sitter jag och Petra och fikar och pratar lite om allt möjligt.
En låt som jag tycker är väldigt bra och tilltalar mej ibland är "Suddenly I See" med KT Tunstall.
Lyssnar just nu på den bland annat.
Blev inge bilder idag eftersom jag har sovit mesta delen av dagen.
Mår jag bättre imorgon så blir de en del bilder. De har snöat en hel del båd idag och igår så de känns super bra att ta skotern ut en sväng på lördag och hitta nått bra ställe att köra på.
Ska fixa fina bilder där ifrån oxå.
Jaja de är en dag imorn åh!

Likes

Comments