Header

Nu har jag livets erbjudande till er! 
Jag har nu fått hem min favorit selftanprodukt som jag beställt från @ellosofficial via @mybonussweden! Eftersom jag använde mig av mybonus så fick jag HELA 5% i återbäring på mitt köp, hur bra?! 💰 Sjukt att jag inte upptäckt detta tidigare! Så ni som älskar att shoppa via nätet kan nu bli medlem helt gratis på mybonus och få pengar tillbaka på alla era köp! Om ni vet att ni ska beställa hem något så är ju detta perfekt! Om ni dessutom anger ELINNORDINS får ni 50kr i startbonus. Erbjudandet gäller i 24 timmar så passa på!! @mybonussweden ✨(I samarbete med mybonus)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En person som alltid funnits med mig är min farfar! Han har alltid ställt upp med att skjutsa runt på mig till kompisar och träningar när jag var mindre! Han har alltid varit väldigt närvarande i våra liv, i de flesta minnen jag har så finns farfar med där även om han sitter på bron och röker eller i köket med kaffekoppen. Han har bara dykt upp och alltid har han delat med sig av sina gamla minnen! Ni vet en sådan person som aldrig begär någonting från andra utan bara vill vara med och sprida glädje, sådan person var min farfar!

I fredags blev min farfar en ängel. Trots att han inte lever så kommer han alltid leva kvar i våra minnen! Alltid kommer vi ha fina och väldigt roliga historier att berätta om farfar!
Varje gång jag kommer känna en grov lukt av cigaretter kommer jag alltid tänka på farfar och hur han nervöst kände efter så att cigaretterna var på plats i bröstfickan så han kunde tända en så fort som möjligt!
Varje gång jag kommer höra dansbandsmusik kommer jag le och tänka på hur farfar njöt varje gång han skulle packa sig iväg med husvagnen och spela på någon loge, för det var hans höjdpunkt på året!
Att han inte längre sitter vid sitt bord med en kaffekopp, en cigarett och med cd-spelaren på hög volym, den känslan är obeskrivligt sorglig.
Jag kommer sakna hans enkelhet gentemot livet och hans trygga härliga rökiga röst då han berättar sina minnen och historier!

Älskade faffa, Ejja kommer sakna dig så otroligt!
♥️

Likes

Comments

Idag har jag haft seminarium hela förmiddagen, sen har jag pluggat hela eftermiddagen! Så jag har inte haft en så rolig dag direkt, men väldigt produktiv! Hoppas ni haft en roligare dag! 

Likes

Comments

Jag tänkte dela med mig av min hudvårdrutin!
Jag använder Emma S produkter varje dag och har gjort det under en lång tid nu! Dessa produkter fungerar utmärkt för min hy! Jag kan på vintern bli väldigt torr men skulle säga att jag har en blandad hy och med dessa blir jag varken torr eller fet i hyn. Jag använder en nattkräm en dagkräm och en ögonkräm då det behövs. Ögonkrämen använder jag inte varje dag utan då jag känner att det behövs, medan jag använder de andra varje morgon och kväll!
Jag är supernöjd med dessa produkter! Sen är det också antiage i dom och vem vill inte hålla sig ung, nej jag är rätt ung och har inte direkt fått rynkor än men det kan inte skada med lite antiage 🤷🏼‍♀️
Jag använder mig också av pixi glow tonic varje dag vilket jag anser har förbättrat min hy väldigt mycket!!

Här hittar ni dagkrämen

Här hittar ni nattkrämen

Här hittat ni ögonkrämen


Här hittar ni glow tonic

(Samarbete)

Likes

Comments