Myshelg

Hej allihopa! Ännu en vecka som sprang iväg. Känns som att tiden går lite fortare än vanligt, kan ha att göra med att jag alltid har saker att göra i skolan, har alltid en deadline vilket gör att dagarna rusar iväg.

Har inte haft jättemycket för mig i vecka utan alla veckor ser ganska lika ut. I onsdags var i alla fall jag och Jessica och tränade på Nordic. Ett pass på 30 min som är riktigt bra, gillar när man får ut bra träning på kort tid! Hann även med lite plugg innan passet, just nu har jag affärsekonomi och har en tenta om tre veckor. Väldigt spännande och lite nervöst..

I fredags bestämde jag och Sandra att vi skulle ha tacomys hos Jessica och Ludvig hehe.

UNDERBARA lördag visade sig från sin bästa sida, 20 grader och strålande sol! Ett perfekt höstväder. Jag, Jessica, Hampus och Ludvig bestämde oss för att ta en promenad i slottsskogen och självklart blev det en glass när vädret levererade!

Lördagkvällen slutade med sushimiddag hos Jessica och Ludvig. Blev riktigt gott trots att riset blev en gröt :) Vi testade med picklad rödlök på och för er som inte testat de är det något jag rekommenderar!

Igår blev det pannkaksfrukost, även denna måltiden med Jessica och Ludvig. Var superfint väder igår också så vi gick på en liten promenad innan vi åkte och handlade. Resten av kvällen spenderades framför tv:n och med lite plugg.

Denna veckan går jag i skolan onsdag och torsdag. Dagens schema består endast av plugg och ett träningspass ikväll med Jessica. Imorgon ska jag på stan med Johanna. Behöver verkligen köpa skor så det är något jag hoppas att jag hittar. På fredag kommer äntligen mamma, pappa och Wilma hit! Ska bli så mysigt och jag saknar dom så mycket även fast jag såg dom för en månad sen haha.

Önskar er alla en bra vecka, kram!

Gillar

Kommentarer

lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Så härliga bilder!!

nouw.com/lindaviktoriaaa