I går kom Ida hem från USA! Så glader för de, men idag när jag satte mig ovh kollade in bloggen lite så ser jag hur mycket jag har höjts på bara så kort tid! Detta betyder verkligen allt! Massa kramar till er:)
Ps:kolla vad Ida kom hem med till mig, världens bästa liksom! Vill både tacka er och Ida!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista dagen på lovet 'saaaad' men man får göra de till en bra sista dag! Jag får tänka på att Ida kommer hem i morgon och att jag längtar till de!
Men idag så har jag städat färdigt mitt rum, de var så skönt att få gjort de! Så nu är de en stor hög med skräp mitt rum som ska slängas i morgon(: just nu Sitter jag och äter en liten kvälls macka och kollar lite youtube och bara myser. Är faktiskt trött så ska gå och lägga mig snart hade jag tänkte! Men vi hörs i morgon! Godnatt(:
Likes

Comments

Hej, de finns något som jag har tänkt på länge nu! De här med språkresa verkar vara väldigt roligt! De är iallafall vad jag har av dom som har gjort de. Tanken finns ju självklart, men just nu går jag ju i konfa! Så får ju ta en sak i sänder.
Men de skulle nog vara en rolig grej att göra med någon kompis! Ni får väldigt gärna skriva förslag vart man ska åka någon stans isåfall! Kram

Likes

Comments

Eftersom jag är en sån tråkig person, så är inte jag på någon fest idag! Har ju varit i stallet istället Hahha! Så inget mer roligt har hänt mig idag mer än att jag har varit i stallet(:
I morgon klockan ett kommer Liam till mig, och ska sova hos mig! Inlägg om de kommer i morgon! Godnatt


Likes

Comments

Idag så var jag med Ella till klockan 15:00 ungefär! För att jag var tvungen att höststäda mitt rum, då menar jag verkligen städa! Har städat varje lite hörn(: nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik! I morgon ska jag ha prov i stallet och efter de är de invigning klockan 19:00 så jag Emilia, Linnea, inez ska gå runt från klockan 14:00 till typ 20-21 och sälja lotter och sen ska vi själva vara med på invigningen och göra ett nummer haha! Så kom gärna och kolla(:


Likes

Comments

Igår så så myste jag och Ella till de vid den nya bryggan vid ån, när vi skulle packa i hoppa allt för att dra någon annan stan hittar inte Ella sin telefon! Vi undrar vart fan de är liksom! Som tur var så hade hon musik på så vi hörde att de var nära oss! Sen tittar Ella på mig och säger att de ligger under brygga! Så vi tog av oss jackorna och var tvungna att hoppa ner i någon äcklig lera! För att sen ta oss under hela bryggan. Som tur var de högt i tak så vi kunde nästan så där under(:
När vi kommer fram till mobil så inser vi att Ella hade bara haft tur! Under halva bryggan var de vatten och ellas telefon låg typ 10 cm från vattnet(: Den upplevelsen vill vi inte göra om!


Likes

Comments


Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen , vaknade för ungefär en timme sen! Känner mig ganska pigg men ändå inte! Hungrig är jag inte heller! Emilia ligger och sover! Så jag tänkte att jag kunde göra ett inlägg eftersom jag inte har något att göra(: idag ska jag inte göra så mycket(: jag måste plugga till ett prov sen ska jag nog bara ta de lungt idag. Vi får väll se vad som händer, de kanske inte alls blir så att jag tar de lungt hahah. Men vi hörs senare kram(:

Likes

Comments

Idag hade jag och Emilia lite tråkigt så vi tog våran tid att ta lite foton med min mobil hahha(: några blev ju ganska bra ändå tycker jag(: kramis

Likes

Comments

I går gick jag och Emilia till kungsmässan för att kolla på lösögonfransar, vi hittade ett par, men varför ska de vara så jävla svårt att sätta på dom?
Nu har vi suttit hela morgon med detta, ger faktiskt upp nu(:


Likes

Comments