Denna väntan

Hejsan på er!

Hoppas att ni mår bra och har vant er vid att jag bloggar lite mindre igen haha.. jag har inte allt för mycket kul att dela med mig av och låter därför bli att skriva tråkiga och meningslösa inlägg. (vilket ifs en del av er kanske till och med detta är också.)
Är just nu i v 38 (snart v39) och jag blir tokig av denna väntan.. vad gör man när man går hemma och väntar egentligen?!
Med Leah gick jag hem väldigt tidigt i graviditeten och spenderade mycket tid på sjukhus och sånt eller sov bort dagarna för jag mådde så dåligt.
Det var först i slutet jag mådde bättre så dom dagarna jag väl orkade göra något eller träffa någon blev ju extra roliga så känns ändå som att "den väntan" var bättre även om jag aldrig skulle vilja ha det så igen gravidmässigt..
Jag blev ju även igångsatt i v43 så hon ville ju aldrig riktigt ut.
Är som sagt i v38 nu och jag har små tidiga tecken på att en förlossning kan vara på ingång men så kan det ju också hålla på i flera veckor och det gör mig så uttråkad..
Jag städar, tvättar, fixar och har mig hela dagarna för att få tiden att gå fort.
Försöker äta massor och bra, ser till att vara så utvilad och må så bra jag bara kan.
Gör så mycket jag bara kan med Leah som allt ifrån små picknick utflykter till långa mysiga promenader, filmkvällar, lekparken etc till att mysa med andra barn.
Jag håller mig alltså för det mesta "upptagen" även om jag inte alltid är med någon men är ända så otroligt uttråkad hela tiden.
I stortsett allt är klart inför bebis ankomst vilket är skönt, bara denna väntan kvar.
Vi längtar efter dig ❤

Ni kan ju gissa vad jag ska göra nu tex..
ja den om gissade på att städa hade rätt 🙄

#nouwmamma #gravid #bf2019 #bfmars #sweden #babyboy #blogger #kärlek #lillebror


Tills nästa inlägg, ha det underbart! ?

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Kan tänka mig att det är en himla väntan för dig, men all lycka till dig! <3
nouw.com/emmaengstrom
elinnjl
elinnjl,
Tack fina 😍
nouw.com/elinnjl