Har målat naglarna, kände för att glittra lite.

Idag i skolan hade vi matteprov och jag tror att det gick helt ok bra. Slutade 12.20 så jäkla skönt. Idag måste jag städ mitt rum, värkligen det är sjukt stökigt.

Hörs senare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallojj! Sitter hemma och tittar på The Vanpire Diaries, igen, gör det hela tiden. Men idag i skolan var chill, fick sluta en halvtimme tidigare, har typ bästa läraren.

Om ett tag så ska jag till min morfar då han fyller 90 år, inte varje dag man gör det. Efter det ska jag tull jax och dans med Ronja och Sara.

Likes

Comments

Hallojj! Dansen i dag gick bra och det har kul, men sjukt drygt. Eftersom jag har tre olika discodanser, båda singel, par och gruppdans så kommer man in på någon annan då vissa har samma steg. Så idag hade jag gruppträning och då började jag helt plötsligt på min och Elsas pardans. Sen ÄLSKAR jag när vi har mördar strecsh på träningarna!

Men nu ska jag gå och sova då jag är ganska trött. 💃🏼💃🏼

Likes

Comments

Hallojj!! Kom hem från skolan för ett tag sen, sitter nu och tittar på gårdagens Paradise hotel. Vid 18 har jag dans, är fett taggad.

Likes

Comments

Dansen gick bra idag, jag och Elsa tränade på våran pardans. Sen när jag kom hem så har jag bara suttit och kolla på The Vampirie Diaries.

Likes

Comments

Hade skitkul igår, var på fekke hos Elin, kom hem typ vid 4 på natten, var så jävla trött då.

Men nu ska jag iväg till Falun snart och dansa, är lite trött sen igår men är ändå fett taggad.

Likes

Comments

Har varigt i skolan, det var chill, slutade 12.20 som jag gör varje fredag. Just nu gör jag ingenting. Senare ikväll ska jag hem till Julia, en kompis, hon har fekke, så är fett taggad och vi bjöd även Malin, en ny tjej i vår klass.

Likes

Comments

Tjaoooo på er! Hur mår ni? Jag mår fett bra!

Just nu sitter jag och tittar på The Vampiries Diaries, typ tittat om den serien 3 gånger nu. Nu ska jag kolla lite till sen gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon!

Likes

Comments

Så sjukt jäkla snyggt asså! Har blivit så In Love i Bootcut!

Likes

Comments

Dom här sminkprodukterna använder jag oftast till vardags.

1. Först så applicerar jag Loreal Paris New nude magique CC cream med realTechniques stippling brush i hela ansiktet.

2. Sen så Använder jag Make up stores Cover all mix. Jag använder den gula färgen på röda partier i ansiktet, den röda färgen på blåa partier. Den ljusa hudfärgade färgen använder jag för att natrulisera och även för att ljusa upp under ögonen. Jag applicerar den med bearMinerals max coverage concealer brush.

3. Sen använder jag ett puder från Maybelline New Yorks serie FitMe i nummer 130. Den applicerar jag med bearMinerals full flawless face brush i hela ansiktet.

4. Efter att jag satt basen så bronzar jag upp ansiktet med bearMinerals bronzing powder. Borsten jag använder är från bearMinerals flawless face brush.

5. Sen tar jag bara lite rouge på mina kinder.

6. Sen använder applicerar jag två mascaror, en från Loreal Paris Volume million lashes mascara och Maybelline NewYorks lash sensational mascara. Jag har applicerar så mycket jag vill tills jag får den längs och volym som jag vill.

7. Sist så fuller jag i mina ögonbryn med en skugga från Anastasia Beverly Hills med en sneskuren borste. Sen för att få mina ögonbryn att hållas på plats och den applicerar jag med en annan sneställd borste.

Likes

Comments