Trött men bra

Godmorgon!

Hoppas ni har hade en fin tisdag igår i det fina vädret som var. Jag var väldigt trött igår och seg. Jag tror det kommer efter gårdagen. Just att det blev en hel del anspänningar och nervositet inblandat. Sånt tar ju en hel del på energin det med. Så jag tror det var de som kom efter till igår.

Men annars har det varit en bra dag tycker jag.

Det har varit underbart väder, så på eftermiddagen var vi ute bra länge och bara gick omkring här runt där jag bor. Vi gick bl.a. och köpte årets första ”uteglass” på en kiosk här i närheten. Så det var trevligt! Dock stötte vi även på en orm, eller egentligen två. Den ena var död och den andra var levande. Det var nog det värsta med den dagen, för ni som känner mig vet hur rädd jag är för ormar. Jag har extrem fobi för dem, så ni kan ju gissa om jag vände fortare än kvickt med elrullstolen när jag upptäckte det. Fy jag får verkligen panik. Så där tänker jag inte gå nå mer.

Förutom det hade jag en rätt lugn gårdag. Vi drack lite kaffe ute med mamma efter lunch, innan de duschade jag och fixade med matlista. Jag och farmor brukar beställa mat tillsamman som någon av oss sen åker och hämtar. Extremt praktiskt och lätt, så det är bra nu när läget är som det är. Sen under kvällen igår satt vi bra länge där ute i hallen. Vi drog upp skjutpartierna så det skulle kännas som att vi var ute, för jag var tvungen att ha foten i högläge en stund. Vi lyssnade även på podd samtidigt som jag fortsatte försöka fixa med här med bloggen. Det är designen som krånglar. Något som inte alls är roligt, för det blir väldigt frustrerande. Men jag jobbar på det.

Sen igår försökte jag ladda inför idag då jag ska till läkaren. Min reumatolog. Det är dags för kortisoninjektioner igen. Något jag den här gången inte tror kommer bli en rolig gång. Sen finns det såklart ingen rolig gång, men den här gången misstänker jag att det kan bli extra jobbig med tanke på ställena som jag skulle behöva få injektioner på.

Jag skulle bl.a. behöva det bak vid ländryggen/bäckenet där vid SI-lederna, vid revbensfästena/bröstkorgen och sen vid tårna och fotryggen på min högra (värsta) fot. Sen vet jag inte vad min reumatolog tycker, men det känns som att det i alla fall skulle behövas där.

Sen är det foten som känns värst att spruta. Om han går med på att spruta den vill säga. För egentligen har vi bestämt att vi inte ska spruta där mer pga att det inte har gått pga svullnad runtomkring och för att det knappt har hjälpt. Men nu känns det extremt irriterat över några leder och jag är alldeles varm över dem områdena. Så jag tror verkligen det skulle behövas. Men vi får se idag vad vi kommer fram till.

Visst är dem fina? Jag fick blommorna av min familj i förrgår efter allt med radion. De tyckte det var så roligt att jag var med i tidningen och sen i radion, och att det ändå gick så bra. För dem visste vad nervös jag var inför bl.a. radiointervjun.

Så dem går jag här hemma nu och kikar på. Sen var det svårt att få till en rättvis bild, men de är ännu finare i verkligheten. Hoppas ni får en fin dag, KRAM!

Gillar

Kommentarer