Samtal med reumatologen

Hej fina ni!

I förrgår ringde min reumatolog. Jag ringde till reuma i måndags för jag har fått besvär med munnen igen. Jag har fått fler och fler besvär som jag nu vet tyder på svamp i munnen. För det är som när jag har haft det tidigare, så då ringde jag till reuma och nu ska jag behandla för det igen. Jag hoppas verkligen det vänder fort, för det är jobbigt. Det gör framförallt ont inne i munnen på tungan och uppe vid tandköttet. Men jag tror ändå att jag var rätt snabb på det, så jag tror inte det har blivit värsta laget.

Sen ska jag också få sänka min bromsmedicin. Det pga mina blåmärken. Vi måste fortsätta utesluta varför jag får så många utan någon förklaring. Eftersom de inte vill sluta komma, utan det bara fortsätter. Och då menar jag inte lite blåmärken som att man har stött i lite någonstans, utan det är många. De senaste vi provade var att se om det berodde på Arcoxian, eftersom det kan vara lite blodförtunnande och ge blåmärken. Men det gjorde ingen skillnad. Därför vill han nu prova om det beror på den här medicinen.

Det kändes i alla fall mindre roligt att vi måste prova sänka just den medicinen. För jag har haft lite mindre inflammationer nu den senaste tiden, förutom vid bröstbenet/revbensfästena som började märkas av lite efter att jag tog bort Arcoxian. Men det är bara att hålla tummarna och man ska inte ta ut något i förskott. Försöka att inte göra det i alla fall.

Sen tänkte jag bara höra med er, det är ingen utav er som har fått några liknande biverkningar av Xeljanz? Att ni också har fått oförklarligt mycket blåmärken.

Hoppas ni har en bra torsdag, KRAM!

Här är en bild ifrån några dagar sedan. Jag har även på baksidan av benet, och på flera ställen på kroppen.

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Hoppas att det går bra med dina mun besvär 🌺
nouw.com/passionbagareokock