Födelsedagsfirande & intervju

God förmiddag fina ni!

Hoppas ni har det bra och mår bra. Jag mår rätt bra skulle jag säga bortsett från mitt illamående, och lite extra kramper här och var. Men där tror jag mycket kommer ifrån att jag har badat en hel del senaste veckan. Något jag inte alls är van vid att göra.

Sen angående illamåendet så är det väldigt jobbigt stundvis. Men än så länge går det skapligt. Det funkar skapligt med aptiten också, satt så länge det är så är jag ändå nöjd även om det såklart är extremt jobbigt med illamående. Och speciellt när det är varmt.

Igår var jag på 1 års kalas. Eller vi hade ett litet firande för en kompis dotter Ines. Det var verkligen så roligt och mysigt. Det måste vara gladaste barnet jag vet och har träffat. För hon har alltid ett leende på läpparna och väldig nära till skratt. Så man blir alltid så glad av henne.

Men vi var i alla fall dit hem till Agnes och Ines efter frukost igår, och satt ute på deras altan och fikade. Rasmus jobbade så han var inte hemma. Men det var i alla fall jättemysigt och trevligt. Det var så himla fint och härligt väder också. Jag och Anna hade köpt som ett träpuzzel där det var motiv av en bondgård. Sen var det som klossar man kunde lyfta och leka med, och som var själva puzzelbitarna. Men det verkade som att hon tyckte det var roligt att leka med, så hoppas det!

Vi fikade i alla fall lite där och sen gick vi omkring och kikade lite i deras trädgård. Den var verkligen SÅ fin och stor! Agnes brukar också odla och så. Det är hon jag har lärt mig en hel del av och fått inspiration till att ens börja och prova på odling och plantering. Så det är roligt! Jag fick en spetspaprikaplanta av hennes mamma också, så det ska bli roligt att se om det händer någonting. Det såg ut som att det var på gång i alla fall, så det ska bli roligt att se.

Sen på eftermiddagen badade vi lite hemma i poolen. Jag tror det var fjärde doppet för mig i år. Så det var himla skönt! Det är sån härlig känsla att vara i vatten och känna sig mer rörlig och inte lika tung i kroppen. Det börjar kännas nu också att kroppen börjar bli lite mer van vid det, och att jag blir lite mjukare i benen framförallt osv. Så det är skönt.

Sen hade jag också en intervju på eftermiddagen till en till assistent. Det kändes riktigt bra, så det var skönt och roligt såklart!

Hoppas er gårdag också var bra, KRAM!

Gillar

Kommentarer