En tidigare tid - handkirurgen

Idag kommer det bli en ganska fullspäckad dag har jag känningar av. Till att börja med ska jag ha intro med en ny eller till tjej från morgonen till kl.15, sen ska jag till reuma för att träffa handkirurgen efter lunch.

De ringde från reuma i torsdags eller fredags och frågade om jag skulle ha möjlighet att kunna komma på mitt tänkta besök till handkirurgen redan nu på tisdag. Alltså som idag, så de sa jag såklart ja till. Annars var det tänkt att jag egentligen skulle få komma i mitten av januari, så jag hade tur.
Vi får se vad han säger. Det är till samma läkare som opererade min tumme, men att han den här gången ska kolla lång-, ring- och lillfingret som inte riktigt vill hänga med och gör ont. Sen har även min tumme börjat göra ont igen, den som jag opererade. Jag hoppas det inte är påväg att bli samma sak igen med inflammation i böjsenan. Men jag hoppas han kan kolla på det med när jag ändå är där.

Sen efter att jag har kommit hem efter det besöket så ska jag förbi farmor o farfar och hälsa på lite. Det ska bli trevligt. Så roligt nu att jag kan hälsa på dem igen.

Gillar

Kommentarer