En blandad tisdag

Det här inlägget skulle ha lagts ut igår, men av någon anledning publicerades det och sen försvann det. Så här kommer det igen..

Gokväll på er!

Just nu ligger jag med datorn i knät och lyssnar på en podd. Jag lyssnar för tillfället på en som heter Hjältarna. Den handlar om civilkurage. Varje avsnitt handlar om olika händelser där personen eller personerna som har varit med och ingripit intervjuas och berättar om händelsen. Den är väldigt intressant och gripande. Ett tips för er som också brukar lyssna på podd ibland!

Idag har jag haft en bra dag även om jag har varit extremt trött och varit fortsatt extra seg i kroppen. På förmiddagen hade jag en introduktion fram till kl.13. Det gick bra och kändes väldigt bra, så det var skönt! Sen efter det åkte jag och Jessica och hämtade ut två paket som hade kommit, och sen vidare till ICA Maxi för att hämta mat. Det var jag och farmor som hade beställt mat ihop igen. Det gick himla fort idag, för det var ingen kö där alls. Så det blev i stort sett bara en tur fram och tillbaka kändes det som.

Det jag hade beställt blev jag väldigt glatt överraskad av att det passade. För det var verkligen en chansning. Jag tänkte att jag kunde visa er vad jag har köpt i ett eget inlägg.

Min lilla kelgris hela kvällen. Han var inte riktigt vän med att konkurrera med datorn. Sen vet jag inte vad det var med han ikväll. Han har varit så extremt kelig sen han kom hit igen efter att ha varit hos mamma och pappa hela eftermiddagen och lekt med deras katter.

Annars idag har jag också varit ute en sväng, och suttit i telefon en hel del. Flera samtal har det blivit. Bland annat pratade jag med min endokrinläkare och en sköterska på reumatologen. Samtalet med båda gick bra, men jag tänkte att jag kan ta det också i ett separat inlägg.

Annars förutom det så har det faktiskt varit en väldigt lugn kväll. Jag har mest bara tagit det lugnt och suttit vid datorn en del. Men nu ska jag ta och göra kväller. Hoppas ni har haft en bra tisdag! KRAM!

Gillar

Kommentarer