Veckan som varit - V.13

Den här veckan har jag inte rört mig många knop hemifrån. Det har varit en väldigt lugn vecka, där jag bara varit hemma och varit ut kanske 2 gånger för att få lite frisk luft. Så det har inte hänt jättemycket om man säger så. Alla dagar har sett rätt lika ut.

Veckans positiva. Det som varit positivt under den här veckan var nog när jag var ut en sväng i helgen. Vi var på en minipromenad och sen fikade vi lite utomhus med familjen och farmor o farfar på gården. Det var mysigt.

Veckans negativa. Det som varit negativt under den här veckan tycker jag har varit att jag knappt har kunnat träffa Anna någonting. Hon är väldigt rädd för att smitta bl.a. mig men också farmor och farfar just nu i och med corona viruset. Det med tanke på att hon jobbar på sjukhuset och vi är i riskgruppen. Därför har vi träffats lite utomhus, men det är stor skillnad när vi i vanliga fall brukar träffas i stort sett varje dag, och äta middag ihop i alla fall någon gång i veckan.

Så har min v.13 sett ut. Jag hoppas att så många som möjligt i er omgivning får hålla er friska, och ni själva såklart. KRAM!

Gillar

Kommentarer

2 månader på datumet

Tänk att det idag den 30/3-20 är 2 månader (på datumet) olyckan på röntgen inträffade. Det har varit mycket som både hänt och inte hänt under den här tiden!

2 månader är en lång tid. Men något jag vet att jag ändå hade önskat var att foten på den här tiden hade blivit bättre än vad den är. Just nu är den inte alls rolig. Jag ringde till ortopeden och fick en tid på torsdag för att kolla både foten och knät. Jag fick en tid till knäspecialisten, samt att sköterskan jag pratade med skrev en notis om att han ska kolla foten med.
Dock är jag lite nojig kring att åka dit med tanke på allt kring Corona, och att jag är i riskgruppen samt blev avrådd av min reumatolog i längsta möjliga mån att inte åka till sjukhuset nu. Samtidigt som jag VERKLIGEN skulle behöva få komma och få foten kollad, för den är inte alls bra som det är nu. Den vill inte bli nå bättre.

Jag tycker det börjar bli mer och mer tydligt att det är någonting som inte står rätt till i den foten. För tänk bara tiden som gått, 2 månader och den ser likadan ut, är jättesvullen och jag måste ha den i högläge hela tiden.

Gillar

Kommentarer

Min helg hittills

Hej på er denna lördag!

Jag hoppas ni har haft en bra helg hittills. Både igår och idag har det blivit väldigt lugna dagar. Igår sov jag väldigt dåligt under natten, men jag var i alla fall ut en sväng och fikade med pappa, farmor o farfar, Isabella och sen kom även min farbror förbi. Han hade med sig prinsessbakelser till farmor o farfar. De firade nämligen 55 år som gifta igår. Så fint att de har hållit ihop så länge, och då är det totalt ännu fler år än de dem har varit gifta!

Idag har hela förmiddagen gått åt till att försöka återhämta sig efter höjningen utav en av mina mediciner för nervsmärtan. Jag blir väldigt yrslig framförallt de första tre dagarna, men den första är värst. Så idag efter frukosten och min träning har jag mest vilat och sovit om vart annat framför teven. Sen kring lunch började jag känna mig lite mer som ”människa” så då lagade vi lunch och efter det gjorde vi lite chokladmousse till ikväll.
Jag skulle prova baka med kikärtsspad. Jag har inte gjort det förut någon gång, så vi får se hur dem blir. Men jag har hört att det ska vara väldig bra att baka med.

Har ni gjort något roligt hittills den här helgen? Hoppas ni har det bra i alla fall Och får en trevlig helg, KRAM!

Gillar

Kommentarer