Bästa & sämsta

Vilket år det har varit. Ena stunden när man tänker tillbaka så har året gått jättefort och varit rätt bra, men sen nästa sekund så känns det som att det har hunnit hänt så sjukt mycket. Inte bara bra saker heller utan det har varit ett rätt tufft år skulle jag säga. Då syftar jag framförallt på det senaste halvåret sen i somras.

Jag har inte pratat något alls om det, men det började med att jag och Andreas gjorde slut i början av sommaren. Sen strax därefter hamnade jag på sjukhus med mitt ben och den hemska värken jag fick, och sen 3,5 vecka efter den riktigt jobbiga sjukhusvistelsen så väntade det en lika tuff period hemma. Det var med både smärtstillanden fram och tillbaka, abstinens från helvetet, illamående från en annan planet, byte av assistansbolag och en riktigt jobbig höst med det reumatiska och alla inflammationer. Sen blev det även uppstart av bromsmedicin, flera antibiotikakurer (en är fortfarande inte klar) samt byte av sort osv. Ja listan kan bli lång som ni märker. Det har inte varit ett lätt år. Därför hoppas jag nu på ett betydligt bättre 2020. Jag hoppas på ett bra 2020 till oss alla!

Sen har det ju såklart hänt en del roliga saker också. Det absolut roligaste måste väl vara att fler och fler har börjat upptäcka Gavle Design och produkterna vi gör och designar. Att jag får göra motiven dit och att det har varit så uppskattat. Framförallt motivet med Gävlebocken. Det är verkligen riktigt roligt och en riktigt boost i allt det jobbiga. Så det är jag väldigt glad över att jag har att pyssla med i mån av att orken finns där.

Vad har varit ert bästa och sämsta detta år?

En bild från dagens tråkigaste promenadväder om ni frågar mig. Regn och rusk den 29 december..

Gillar

Kommentarer

Min julafton

Gokväll fina ni!

Hoppas ni alla har haft en mysig och trevlig jul. För oss blev en av våra julfiranden uppskjuten pga sjukdom. Vi skulle ha haft firande med mormor och morfar på annandag jul och sen blev det flyttat till imorgon, men nu har vi fått flytta det ännu längre fram. Så nu får vi se när det blir. Vi får avvakta tills alla mår bättre i alla fall. Det var i alla fall jättetråkigt och såklart jobbigt för dem som mår dåligt. Men det är ju inget man rår för eller kan göra någonting åt, blir man sjuk så blir man. Jag hoppas de mår bättre inom kort bara!

Annars hade vi en mysig julafton. Vi började morgonen med julfrukost hos mamma och pappa tillsammans med farmor och farfar. Sen hände det inte så mycket under själva dagen. Vi mest umgicks, gjorde oss i ordning och sen tills Kalle Anka började kom min släkt på pappas sida. Det var min farbror med fru och deras barn (mina kusiner) med respektive, samt farmor och farfar. Det blev en väldigt lugn och skön jul med god mat, trevligt sällskap och sen på kvällen spelade vi julklappsspel. Det var väldigt roligt.

Så har vår jul sett ut hittills. Sen har jag umgåtts väldigt mycket med familjen dem senaste dagarna. Bara haft det mysigt, tittat på film/tv ihop och ätit tillsammans. Umgåtts helt enkelt. Hoppas er jul också har varit mysig och inte alltför stressig!

Gillar

Kommentarer

God Jul

God Jul till er allihopa! Jag ville bara kika in och önska er en mysig julafton med era nära och kära! Att ni alla hittills har haft en mysig dag och har en fortsatt bra kväll!

Just nu ligger jag och vilar ryggen lite i väntan på att vi ska spela julklappsspelet. Det ska bli roligt. Vi har hittills kikat på Kalle Anka, fikat godsaker i mängder, ätit julmat och fikat tills vi storknat och nu bara umgås vi och har det trevligt. Så mysig! Julen är verkligen en mysig tid med att få träffa och umgås med släkten. KRAM på er!

Gillar

Kommentarer