Avicii & Michael Jackson - Två favoritmotiv

Hej finaste ni!
Hoppas det är bra med er denna fredag. Skönt med lite helg nu säkert för er flesta. Jag tycker det ska bli lite skönt. Jag har faktiskt lite spontana planer för den här helgen, så det ska bli roligt.

Jag tänkte visa er två porträtt som jag har hållit på med. Det var i slutet av sommaren jag gjorde dem, men av olika anledningar har jag inte kunnat visat dem än. Men nu ska ni äntligen få se dem. Jag är jättestolt och nöjd med dem! Ni har fått sett lite sneak peeks tidigare, men nu ska ni få se dem.
Det är ett porträtt på Avicii och ett av Michael Jackson. Som jag tidigare har berättat så tycker jag det är väldigt roligt att rita och jag gör det när fingrar och kroppen tillåter det. Även om det är för en liten stund.
Sen tycker jag inte att jag har haft samma motivation och inspiration till att hålla på den senaste tiden, men det beror nog på att jag har varit väldigt sjuk. Därför känns det roligt nu när det har börjat komma tillbaka lite mer och mer, eftersom rita är lite som min terapi och jag får någonting annat att tänka på. Men såhär ser dem ut i alla fall. Dessa motiv kommer även finnas att köpa på www.gavledesign.se inom en snar framtid.

Sen om ni vill se fler av mina motiv som jag ritat så brukar jag lägga ut dem på Instagram under @elinh.arts.

Gillar

Kommentarer

Livligt om nätterna & 24

Godmorgon fina ni!
Vilken natt detta har varit. Jag brukar inte alltid vakna när de leker, men inatt vaknade jag av ett kras. Då har Svante (han sov kvar här inatt) troligtvis lekt så min Eva Solo karaff har gått sönder. Sen var den även full med vatten så det var vatten överallt. Det är ju mindre roligt när det är natt och man nyligen har somnat.

Annars så är det inte vilken dag som helst idag, utan det är min födelsedag. Idag blir jag hela 24 år gammal. Jag vet inte om jag märker direkt någon skillnad att jag har blivit ett år äldre. Nu längre känns det inte lika "viktigt" eller "speciellt" kanske man ska säga att fylla år. Sen är jag såklart jätteglad över att jag har chansen att få fira att jag blir ett år äldre. Men jag tror det blir lite mer och mer så ju fler födelsedagar man har haft, att det inte känns lika speciellt. Sen kanske det inte är så för alla, men lite så känner jag.

Sen hade jag mitt kalas i helgen som var för släkten så det kommer nog bli en rätt "vanlig" och lugn dag idag. Jag ska på ett sjukhusbesök bara. Och sen kommer det såklart bli lite firande med familjen ikväll, så det ska bli mysigt. Jag blev dock glatt överraskad av Agnes imorse när jag satte mig vid frukostbordet. Hon hade gjort så fint med ljus, partyhatt och present till mig. Så himla gulligt av henne måste jag säga.

Gillar

Kommentarer

Äntligen igång igen - Cosentyx

Som ni vet så har jag varit ifrån min bromsmedicin under en lång period. Egentligen kan man nästan säga sen i mars då inför att jag skulle operera handen. Sen hann jag bara få två doser under sommaren innan jag var tvungen att göra uppehåll igen, så den tycker jag nästan inte räknas eftersom den inte hann komma igång och ge någon effekt.

Men nu så har jag äntligen fått börja med den igen. Igår kväll tog jag första dosen på den här perioden. Det känns jättebra. Jag har länge velat göra det eftersom jag känner att någonting fattas i kroppen, vilket jag bl.a. jag tror kan vara det här. Så det ska bli spännande att se om den ger någon effekt också. Det kommer ju oavsett ta lite tid, eftersom det blir som att börja om från början med den här behandlingen. Därför får jag nog räkna med minst 1-3 månader. Fortare hoppas jag ju såklart på, men jag skulle inte heller bli förvånad om det tog tid.

Sen hoppas jag den inte slutar fungera, för det har hänt förut. Att jag har börjat med en medicin som har fungerar skapligt men inte fullt ut, också har jag fått göra uppehåll pga kanske en operation (jag kommer inte riktigt ihåg varför jag hade uppehållet) och sen när jag har börjat med den igen så hjälper den inte alla. De scenariot hoppas jag i alla fall få slippa!

Men nu är jag igång igen, och det känns jättebra! Nu är det bara effekten kvar som jag får vänta på ska komma. Sen så, efter det borde jag vara prima (med lite skämt åsido)!

Gillar

Kommentarer