Fri dag

Idag har det varit en "hemmadag", eller vad vi ska kalla den. Jag har inte haft några sjukhusbesök i alla fall. Det har varit skönt, för jag känner mig inte pigg! Och idag har jag varit väldigt lättirriterad. Ni kan fråga Elin (vän & assistent) som jag va med idag. Jag blev så irriterad på folk och hur de beter sig, man blir nästa förvånad.

Under förmiddagen så tog jag det lugnt. Ringde lite samtal, gjorde mig i ordning och min träning. Sen var vi till Valbo köpcentrum efter lunch för att bara komma ut lite och få något annat att distrahera sig med, också hade jag lite ärenden som jag behövde fixa men som det ändå inte var jätte bråttom med.

Vi var till Media Markt, Ikea, Rusta och Trademax (nya butik i Valbo) för att göra lite olika ärenden. Bl.a. så skulle jag köpa nya hörlurar för mina andra har Harry bitit av sladden på när jag sov höromnatten. Sen skulle jag köpa en golvlampa tänkte jag från Ikea men då var det en beställningsvara. Jag ska ta bort mina lampor jag har i fönstren som egentligen hör till jul och så, men då såg jag även där att min lilla busiga kisse har bitit av sladden till ena lampan med. Så det var inte så roligt. Tur att det kanske var den med tanke på att det inte var så stark ström i den, men ändå. Irriterande är det ju. Två saker som han har bitit sönder inom en kort tid. Så nu är det verkligen sladdar som ska kollas ofta och dras ur. Men jag hoppad han slutar med det snart.
Sen hade jag även några småärenden på rusta, och Trademax var vi bara in en snabbis på för att kolla efter soffbord. Men dem hade inget som föll mig i smaken, och de hade riktigt lite saker framme. Så det var lite tråkigt. Och sen efter det bar det raka vägen hem sen.

En till grej som ändå var en bra grej som jag hittade var en värmekudde med sladd, och det bästa var nog att den endast kostade 69kr på Rusta. Så den kan jag varmt rekommendera, värd varenda krona och perfekt om man är frysen eller behöver värme på något speciellt ställe. Riktigt bra grej, speciellt när man är reumatiker måste jag säga.

Sen var jag på jakt efter en ny glödlampa till min lampa jag har ovanför soffan, för den lyser alldeles för starkt. Så den skulle jag vilja ha svagare, men det var inte det enklaste. Och när jag sen kom hem med en som jag trodde blev bra så visade det sig att jag hade råkat köpa fel..igen. Jag köpte med liten fot när det egentligen skulle vara med stor. Så det var lite surt, men det är som det är. Jag var ju inte direkt glad när jag upptäckte det, och det var inte riktigt rätt dag att köpa fel grejer på. Men jag överlever. Tråkigt var det i alla fall.

Och sen blev jag så grymt irriterad på ALLA dessa människor som ska söla framför en fast dem har sett att man vill komma förbi, stannar mitt i gången, glor eller bara står/är i vägen, dem var jag riktigt trött på idag. Ni kan inte ana. Jag hade inte humör för att de skulle vara så respektlösa människor ute och som inte vill ta hänsyn till att man sitter i rullstol och kanske vill komma förbi. Det tycker jag folk borde bli bättre på i allmänhet, annars kan ni få gå en dag på stan med mig så förstår ni precis vad jag menar.

Det har varit min dag, samt en del vila och läsning efter att jag kom hem. Min reumatolog ringde även ikväll så det ska jag berätta mer om i ett annat inlägg tänkte jag.

Det var visst inte bara jag som gillade den där värmekudde. Verkar som en viss kisse också tyckte det.

Gillar

Kommentarer

Sömntuta

Vilken sömntuta denna kille är. Han måste ju vara en av dem största slappisarna. Både igår och idag har han sovit större delar av dagarna. Jag tror inte han är pigg, för sen jag slutade med hans medicinkur så har han sovit mer och mer. Jag tycker så synd om han för nu har han även fått tillbaka sina utslag bara mer och mer, och han kliar sig verkligen så det går hål på huden.

Men imorgon ska vi till veterinären för att ta hudbiopsin. Det ska bli riktigt spännande och jag hoppas få veta vad allt beror på. Vad det är för fel på han, varför han får dem här utslagen som blir som knölar/kulor under huden. Stackarn. Så det blir en spännande och intressant dag imorgon.

Gillar

Kommentarer

Blev nog lite fel

Idag var jag till min fysioterapeut på förmiddagen. Träningen gick sådär, ungefär som sist. Men jag är inte i form direkt. Men det är säkert pga skovet jag är inne i just nu. Imorgon ska jag ta och ringa till reuma för att boka tid till att träffa min reumatolog. Det behövs nog nu eftersom jag inte blev bättre efter att jag fick den senaste Cosentyx sprutan i torsdags. Jag hade hoppats på en större förändring men det har det tyvärr inte blivit.

Så jag vet inte vad det är som ska förändra på situationen som den är just nu. Sen ska jag försöka testa med TENS-apparaten igen. Jag fick mer ont efter första gången på nacken när jag testade den i lördags, men jag måste ha gjort något fel. Tror det var att jag satt med den för länge efter att jag pratade med min fysioterapeut om det idag. Så jag får testa ha den lite kortare istället och kanske oftare istället för bara en jättelång stund. För i lördags kanske jag hade den i ca en timme eller mer, och nu ska jag testa mellan 10-20 min istället. Så jag hoppas det fungerar bättre!

Idag förutom att jag var till sjukhuset har jag inte gjort så extremt mycket. Lagat mat, vila lite, lekt med Harry och badat han. Sen tittade jag även på två avsnitt av en serie som heter Shooter. Riktigt bra måste jag säga, så den rekommenderar jag. Den går på Netflix. Så det har bara varit lugnt.

Gillar

Kommentarer