En favorit i sminkväskan!! Denna fick jag av mina vänner på min 18-årsdag, 10/10!!🌟 Favoriterna är "Forever Lit", "Glo getter" och "Forever Young"🙌🏼 "Kitty Kat" och "Daydream" är sååå fina att ta lite över rougen, det blir en sån fin övergång mellan highlighter och bronzer!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments

Första bilden är tagen av en fotograf då vi hade fotografering i skolan. En frostig makeup och hår💄❄️

Likes

Comments

En av mina favorit ögon looks är såklart: SMOKEY EYE!! Det är verkligen min go-to ögonsminkning. Oavsett om det gäller fest, mingel, vardag, denna makeup funkar till allt😍

Det finns även såå många olika varianter. Det mest klassiska och "old fashioned" smokey eye är den som täcker hela locket och blandas upp mot bryn benet för att få den där snygga övergången. Man kan även dra ut skuggan i en V form i locket, för att få den kända "cat eye" looken.

En URSNYGG tolkning av den klassiska smokey eye av Linda Hallberg. Man kan även se att hon inte bara använt sig utav en svart färg, utan även en brun skugga under för att få det där snygga djupet och övergången.


Min absoluta favorit smokey är när man tar svart/grå/brun i globlinjen och ytterkanten av ögat, och sen på själva locket har man en snygg ljus färg. Jag föredrar med en skimmer/glitter skugga men matt är också supersnyggt! Att sen möta upp lite av den svarta skuggan under ögat för att sen knippa ihop med skuggan på locket gör såå mycket för ögat! Det ser större ut, mer piggare och för att toppa det kan man ta lite ljus kajal på vattenlinjen för den ultimata looken.


HUR SNYGGT?? Bild hittad från pinterest, vet tyvärr inte makeup artisten för denna look, men ALL cred till henne/honom!

Kommer göra ett inlägg någon gång på mina bästa tips för en smokey eye, stay tuned😚

Xo, Elin♡

Likes

Comments