Vet inte riktigt vart jag ska börja i det hela.

Har nu bott i Boden i ca 1år. Väldigt skönt att vara nära familjen och vänner. Men det är något som saknas. Känns inte som att det är här jag ska vara längre, vill härifrån. Vill prova något nytt igen. Har provat Lidköping det funkade inte. Nu är det dags att ta tag i det här som inte riktigt känns rätt, vill inte bara vänta på att det ska kännas rätt igen, jag måste själv göra något åt saken.

Ända sen jag var liten har jag sagt att jag inte kommer bo i Norrland när jag blir gammal. Nu sitter jag här är äldre inte direkt gammal men vill fortfarande härifrån. Vad är det som hindrar mig egentligen? Man ska väl följa sina drömmar? Klyschigt och fint.

Sen är det ju det där med drömmar. Har jag andra drömmar? Kan man ens ha en dröm som är att inte bo i sin hemstad? Låter bara konstigt ju. 
Det är klart att det finns saker som man vill göra med livet, men jag känner inte riktigt att jag är en sån person som vill ha en grym och ståtlig karriär. Är det fel av mig? Måste man vela det? 

Som man märker nu så är det många frågetäcken i mitt huvud. Känns som att man är ute på många djupa vatten och tunna isar. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är inne på andra veckan av renoveringen tror jag? Kan de vara tredje.. Blivit väldigt dagblind. Den 5 mars ska köket vara helt klart, skööönt! Den 19 mars ska toaletten vara klart, helst skulle jag vela ha en toalett i lägenheten typ nu.. Men man ska inte grina, det kommer bli så jävla skönt när allt är klart.
Likes

Comments

Helgen sprang iväg som vanligt, Manik kommer vara borta i 5 dagar nu vilket betyder att jag kommer vara själv i 5 dagar. Känns inte direkt jätte bra med tanke på att jag inte känner en kotte här nere.

Men vi får se om jag får energi för att städa och ta bilder på lägenheten.

Likes

Comments

Hej!

(Skriver man ens hej?)
Men iallafall, jag flyttade från kalla Norrland till Västra Götaland för lite mer än en månad sen tillsammans med Manik, min pojkvän.
Det börjar äntligen kännas som hemma och nästa vecka ska renoveringen av vår lägenhet börja.. Jippi dålig timing kan jag tycka.

Vi har allting man kan tänkas behöva i vår lägenhet förutom hjärtat i ett hem, en soffa. Vi har letat som tokar men vi tror vi har hittat den perfekta Nevada från Mio. Vi ska vänta med att beställa hem den tills efter renoveringen är klar vilket sker i typ Mars? Känns som en evighet!!

Likes

Comments

Jag tänkte att jag startar en blogg nu när jag bor i en ny stad, börjar ett nytt liv typ.
Men jag har helt glömt bort hur man gör.. Kommer knappt ihåg hur man skriver. Shit det här lär ta ett tag att bli van vid igen.


Likes

Comments