Herregud vad dagarna rusar på. Vare sig man vill det eller ej.
Idag är det en månad kvar till min sista dag på mitt nuvarande jobb. Som innefattar så mycket trygghet för mig. Med kollegor som känns mer som familj än något annat. Tacksamhet.

Tänk att jag och min älskade sambo firar två år som ett par och att vi ska resa utomlands för första gången tillsammans snart. Sen börjar projekt flytt Sollefteå. Förändringen. Älskade underbara efterlängtade flytt bort från storstad och tillbaka till det lugna. Det känns så otroligt rätt. Och det är huvudsaken. Hur mycket separationsångesten än kommer krypa sig på så småningom.

Just nu känns allt lite overkligt och jag försöker leva i nuet och ta vara på varje fantastisk dag som jag låts uppleva.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Slits mellan olika känslor kopplade till olika åsikter och blir alldeles utom mig. Så mycket intryck från höger, vänster och allt däremellan. Idag är jag trött. Själen har liksom greppat tag runt mina nyckelben för att orka hålla sig uppe, någorlunda stadig. Jag kan inte vara 100% jämt och det är jag väl medveten om. Jag har inget problem med att vara fysiskt trött, det är jag väldigt ofta då mitt jobb är väldigt krävande emellanåt. Den här psykiska tröttheten dock. Nedstämdheten som sköljer över mig. Jag vet att det kommer kännas bättre imorgon, och tanken på det stillar oceanen inom mig. 


Likes

Comments

​När satt jag på balkongen och tittade på vår fantastiska inredning och tomatplantan som blommar sist? 

Nu sitter jag här. Hör ljudet av barn som leker och klockan till knäckebrödet som gräddas i ugnen ticka. Känner solens strålar mot min lite trötta, fräkniga hy. Det luktar nybryggd cappuccino blandat med sensommargrönska. 

Det är så här jag vill att livet ska vara. Det är sådana här stunder jag vill ha mer utav. Sådana där stunder då man bara känner att ja, det här är jag. Som när någon frågar vad man gör på fritiden och man försöker måla upp ett superhärligt scenario. Precis så känner jag nu. Det här är jag. Utan alla lager. 

Fan vad jag älskar söndagar.

Likes

Comments

Det är så mycket som händer. Så mycket att se fram emot att det är svårt att stanna upp och njuta av nuet. Stora livsförändringar som kräver planering och framförhållning.
Jag vill så mycket. Dagarna går så snabbt och det är hundra bollar i luften, men på ett fantastiskt positivt sätt. Under flera år av stress och ångest har jag lärt mig att känna när det blir för mycket och när det är dags att säga stopp. Att säga stopp innan det eskalerar. Det är så viktigt att lyssna in själen och ens egna energier för att infinna balans. Speciellt i förändringens tider. Det är så lätt att köra på i ett tempo som kanske är hållbart i några dagar men inte över en längre tid. Våga stanna upp. Känn in andningen och låt släpp ner axlarna. Du är precis där du ska vara och se till att njuta av den vetskapen. 

Augusti gör någonting med mig. Augusti får mig att känna mig levande. Inspiration och idéer bara bubblar inom mig. Kan det ha något att göra med att jag är född i augusti. Att själen får upphöjd närvaro just denna månad. Fantastiska själsliga förbindelse, utan krav och prestation. Bara en vilja och glädje att vara den bästa versionen av mig själv.

Likes

Comments

​En plats för tankar. Det finns så mycket under utan. Du inser det när du skalat av det yttersta lagret på en människa. Att det finns så mycket mer än det ögat ser. När når vi kärnan? När vet vi att det inte finns några fler lager att skala av? För mig blev allting självklart på yogamattan. Det blev självklart att det finns så mycket mer. Ingenting är svart eller vitt. Nyanser. 

Att uppnå ett meditativt tillstånd blev nyckeln till livets liv.  

Likes

Comments