Girls in Paris

Mitt älskade fina Paris. Ligger mellan Jennifer och Bella i våran lilla säng som vi alla delar på:) Planen var att jag och Jennifer skulle mötas i Paris men lite i sista sekund så hoppade Bella på tåget och följde med med en luftmadrass i resväskan. Självklart var luftmadrassen sönder så vi får snällt dela säng allihopa. Vi bor i ett så fint område nära Eiffeltornet, lite coolt är att våran lägenhet är byggd för pigorna för i tiden. Våran ingång är nästan gömd med 8 trappor upp till översta våningen eftersom vanliga rika människor inte orkade gå i så många trappor (förståligt!). Men äsch vi får snygga rumpor och har en väldigt trevlig utsikt iallafall.

Idag åt vi på en restaurang som heter Kong. Så himla fin inredning, stort tips!

Imorse åt vi frukost på Muscovado. Hade hört ganska mycket om det och ville ha något mer än bara crossainter till frukost så det va perfekt. Superkul va också att en bekant till mig som nyligen flyttat till Paris jobbar där.

Vi var även en sväng förbi Saint Laurent rive droite. Där fanns det allt möjligt från YSL, skateboards, pennor och kondomer haha. Dock köpte vi bara med oss varsin kaffe.

Kram från mig

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Drömmiga Paris❣️nouw.com/elllensvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229