Instagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssons

Nu är jag tillbaka i Sverige:’( När jag kom till flygplatsen började jag storböla men nu några dagar senare känns det bättre. Kontrasten mellan att bo med 4 tjejer på en högljud gata i värmen för att sedan åka hem ensam till ett stort hus på landet när det regnar kändes så ensamt.

Skönt dock att jag har haft två studiedagar och vart på massor med roliga tillställningar. Samskolan hade kickoff i onsdags och då bjöd Vicci in till förfest! Jag skulle egentligen inte gå på kickoffen eftersom Göteborgs uteliv gör mig deprimerad men jag gav det en chans ändå, slutade dock med att jag och Bella åkte hem 20 min senare. Mycket trevligare att dricka te och äta ostmackor.

Har umgåtts med Maja och Ella, gjort nytt gellack. Vart hemma hos Elina på fördrink, firat Amra som fyllt 18 och idag bjöd Bella sina bästa tjejkompisar på brunch! Egentligen skulle jag fira Hannah ikväll också men eftersom jag inte mår 100 så ska jag dricka te med min extramamma Lizette (Vildas mamma) och skvallra om alla dumheter Vilda har för sig i LA.

Kram från mig

Gillar

Kommentarer

Lite blandade bilder från LA som jag inte lagt upp än. Vilda, Ebba & jag har vart på massa trevliga hotell och druckit champagne, exakt så min livsstil bör se ut. Dom sista dagarna va vi på Waldorf Astoria, Beverly Hills hotel och Nobu, riktigt trevliga ställen.

En bild stulen från Vildas blogg eftersom hon tar mycket finare bilder än mig:’)

Hur balla är inte dessa byxor från Broadway & Sons? Så sköna och snygga! Ville ha en snygg bild men våran photoshoot spårade ur och det slutade med att jag låg på bilen och såg ut som en riktigt pinuppa i hip hop kläder.

Beverly Hills hotel! Alla människor som gick in och ut här va så extrem välklädda och snygga. Hoppas innerligt att jag ser ut som de kvinnorna när jag är över 45. Real housewives of Beverly Hills liksom.

Kram från mig

Gillar

Kommentarer

Sitter just nu på flyget mellan LA och Minneapolis. I brist på något att göra gick jag igenom min kamerarulle och insåg verkligen hur mycket vi har hunnit med under dessa två veckor. Jag är så lyckligt lottad som har en bästis i LA som tar hand om lilla mig. Så himla välbehövligt att dra från Sverige, tur att jag snart åker igen hehe. Måste faktist tilläga att jag inte hatar Gbg, jag föredrar bara inte att vara där när det finns så mycket trevligare platser. De som har läst Vildas blogg vet att hon inte är något större fan av Gbg och det verkar vara en del som känt sig lite kränkta över detta. Ganska många som blir kränkta över Vildas händelser på IG generellt faktist, de som inte är helt hjärndöda förstår ju att vi skojar dock haha.

Igår va vi på hemmafest i Hollywood Hills. Oh my god vilket coolt hus vi va i. Det är tydligen känt för att vara så extremt modernt och det gick inte att missa. Förstod knappt hur man gick på toaletten med alla olika inställningar haha. Pratade med så många snälla tjejer och när festen kom igång på riktigt så badade vi. När vi började bli hungriga och planerade att åka hem så hade redan killarna som styrde festen (oklart vem som bodde där) ringt 4 kockar som kom och lagade en hel buffé med mat, då va dom svenska tjejerna nöjda! Även om vi har levt på pasta hemma i lägenheten så skadade det inte att med lite vällagad tryffel pasta. Den va nästan bättre än tryffel pastan på restaurangen Pink Mama i Paris.

Senare på kvällen åkte vi på efterfest i ett annat hus med ungefär samma umgänge. Där hade vi inte lika roligt längre då folket hade spårat... Vi tror att dom hade hyrt strippor innan vi kom eftersom det låg så mycket pengar över hela golvet. French Montana va där och dom sa att Drake skulle komma men honom verkade ingen se så jag tror dom kryddade för att få dit fler tjejer. Har även insett när jag hör alla dessa kända namn hur dålig koll jag har på kändisar, speciellt rappare. Jag hade ingen aning om vilka låtar som är French Montanas haha... I vilket fall så känns det så typiskt i LA att folk överdriver med allt. Vet inte hur många gånger folk här har sagt till mig att de älskar LA men att staden och människorna ”fake”. I love it tho

Kram från mig

Gillar

Kommentarer