Header

Hej! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra tack. jag har tänkt efter en sista gång och jag tycker inte det är roligt att blogga längre, jag känner mig tvingad. Inläggen blir inte lika bra som förr, så jag har bestämt mig för att sluta blogga.
Kanske börjar jag blogga igen här på ElinMorell i framtiden

Jag vill tacka JUST DIG som läser mina inlägg, som skriver fina saker och stöttar mig. DU är guldvärdb och fin PRECIS som du är! Glöm aldrig det.
Tack för min tid här och ta hand om dig, kram❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Söndagen tillbringades innanför huset, har inte varit ute alls idag utan bara slappat.
Jag pratade med mina föräldrar under frukosten om hur otroligt mycket komplex jag har över håret på mina armar, jag kan inte ens ha kortärmat. När jag har det så sitter jag med händerna i kors och försöker dölja så mycket som möjligt, skäms otroligt mycket. Jag vet att det är mänskligt med hår, det är det! Men när jag fick Anorexi så producerade kroppen mer hår över HELA kroppen för att skydda kroppen mot kyla. Mest behåring blev det på armarna och det var mörkbruna långa hårstrån (1-2 cm)
Jag bestämde mig för att vaxa och för första gången på länge har jag ej komplex över armarna, kan ha kortärmat på idrotten utan att må dåligt.
När vjag ändå var inne på spåret hälsa och skönhet så gjorde jag ansiktsmask, målde naglarna, rakade benen, gjorde hårinpackning och duschade. Så skönt att pyssla om sig ibland, känna sig
fräsch.
Sedan har jag städat i badrumsskåpen så det är rent och fint, letat efter klänning till skolavslutningen men jag är kräsen så det kanske får bli någon jag redan har.

Man måste ABSOLUT INTE raka armarna, det skall man hest inte göra alls för att det kommer man vara tvungen att göra hela livet och håret kommer växa ännu mera. Men jag ville det ändå eftersom jag mådde så dåligt över det.
Glöm inte att DU är fin PRECIS SOM DU ÄR!

Bild jag målade förut :)

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag har tänkt de senaste dagarna på om jag skall stänga ner loggen eller ej, vet inte riktigt, jag får mest ångest över att tänka på det. Jag har ingen större lust att blogga, känner mig tvungen att skriva inlägg som inte ens blir bra, då sjunker självförtroendet ännu mer. Menmen, jag vet inte?

Idag gjorde alla nior i Sverige nationellaprov i NO och för mig gick det jättebra, jag viste vad jag skulle skriva och jag fick ihop en himla massa papper efter tre delar. Slutade klockan 11:30 och gick raka vägen hem och åt mat, sedan vidare till jobbet. Jag har börjat jobba lite smått på Zebran i Lysekil vilket är hur kul som helst! Träffa barn och hundar hela dagarna är inte helt fel ;-)
Slutade jobbet 15:00 och sedan jag kom hem har jag kollat på Ex on the beach, Youtube och sociala medier, skönt att inte göra någonting ibland.
För en stund sedan fick jag ett ryck och rensade smink igen och organiserade det i mitt sminkbord istället för att ha olika sminkväskor som tar massa plats. Jag tyckte det blev bra för ibland är man för lat för att orka leta fram läppstiftet längst ner i väskan.

Rensade samtidigt papper och då hittade jag min dagbok som jag har delat med mig av till er i två andra inlägg, och jag är OTROLIGT stolt över min resa. Jag blev tårögd när jag läste att jag gömde och slängde mat eller lade tunga smycken i min bh för att "gömma" min viktnedgång för läkaren. Helt sjukt och jag är glad att den perioden är över i mitt liv.

Jag har även blivit galet kär😊

Likes

Comments

Igår fick jag hoppa in extra på mitt nya jobb och vara där tills det stängdes, vilket var kul. Jag gick hem och sov i tre timmar som jag har gjort den senaste tiden, man blir trött av att inte göra någonting. Hela dagen gick bort för när jag vaknade åt jag kvällsmat och satt framför mobilen tills jag somnade 00:30.

Idag har jag pysslat om mig själv lite, tog en dusch och rakade mig. Sov med kokosolja i håret inatt då permanenten förstörde det totalt, känns faktiskt mycket bättre nu.
Jag fick ett ryck nu ikväll att rensa mina kläder och jag slängde ut massor som jag skall ge till behövande. Men det som gjorde mig upprörd var att nästan ALLA mina byxor har blivit för små, för några månader sedan var de förstora och nu få jag knappt på mig de. Lite ångestladdat men jag inser ju att jag ÄNTLIGEN håller på att utvecklas och få former. Men problemet är att ALLT fett lägger sig på benen och INTE på brösten som jag vill.

EN NY

Likes

Comments

Slutade skolan som vanligt idag, 12:00. Gick hem till mitt palats och gjorde absolut ingenting, läxor kombinerat med Youtube.
Mormor och farmor kom en stund och hälsade på vilket var mysigt, fikade och snackade om mitt hår för det mesta. Yes, jag har nämligen permanentat mitt hår och jag diggar det tyvärr inte, blev inte alls som jag hade tänkt mig.
Jag och pappa åkte hem till min farbror för att kolla på handboll men när vi kom dit var mina kusiner där så vi fastnade framför Let's Dance samtidigt som vi snackade. Sjukt mysigt och kul, fick först panik när jag klev in genom dörren då det var så mycket folk. Men det gick bra, jag klämde ner mig i ett hörn i soffan.

Likes

Comments